EUROLYGA 2023

Tokijo olimpinis čempionas A. Zverevas sulaukė naujų buvusios merginos kaltinimų: „Griebė už gerklės“

Vienas geriausių pasaulio tenisininkų vokietis Alexanderis Zverevas sulaukė naujų buvusios merginos Olgos Šarypovos kaltinimų dėl smurto.

 A.Zverevas ir O.Šarypova.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 A.Zverevas ir O.Šarypova.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 A.Zverevas tapo olimpiniu čempionu.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 A.Zverevas tapo olimpiniu čempionu.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 31, 2021, 12:11 PM

24-erių tenisininko, kuris iškovojo auksą Tokijo olimpinėse žaidynėse, buvusi draugė papasakojo, kad per turnyrą Šanchajuje kilus konfliktui A.Zverevas sugriebė ją už gerklės ir prispaudė prie vonios sienos.

„Jis pradėjo mane mušti“, – teigė O.Šarypova.

Dar praėjusių metų pabaigoje buvusi A.Zverevo mergina Olga kaltino jį smurtu artimoje aplinkoje.

Ji papasakojo apie tai interviu ir įrašų socialinėje žiniasklaidoje serijoje.

Mergina teigė, kad jis bandė pasmaugti ją pagalve per 2019 m. „US Open“ ir trenkė į veidą veidą per „Laver Cup“ varžybas po kelių savaičių Ženevoje.

Pats tenisininkas, kuris šiuo metu ATP reitinge yra ketvirtas, kaltinimus neigia.

„Mes turėjome pakilimų ir nuosmukių, tačiau mūsų santykių viešinimas nėra toks, koks buvo, – tvirtino A.Zverevas. – Aš nesu toks žmogus. Ne taip mane auklėjo tėvai.“

Naujame slate.com straipsnyje pasakojama tolesnė Vokietijos tenisininko ir jo buvusios merginos santykių istorija.

Po „US Open“ ir „Laver Cup“ varžybų O.Šarypovas lydėjo A.Zverevą į Kiniją. Ten tenisininkas varžėsi „China Open“ turnyre Pekine ir „Masters“ varžybose Šanchajuje.

Kitas smurto artimoje aplinkoje incidentas įvyko Šanchajuje.

O.Šarypova sakė, kad ji nuėjo nusiprausti, o A.Zverevas ir toliau ją įžeidinėjo stovėdamas prie vonios. Jai išėjus, jis liepė pasiimti daiktus.

Mergina sakė, kad jis sugriebė ją už gerklės ir prispaudė prie kietos plytelėmis išklotos vonios sienos. Jis pradėjo ją mušti ir sakė: tikiuosi, kad mirsi.

Kai A.Zverevas po 12 valandų žengė į aštuntfinalio mačą, ant jo kaklo turėjo būti matomi įbrėžimai. Tai kovos su tuometine mergina pėdsakai.

Po kelių mėnesių pora išsiskyrė.

O.Šarypova teigė, kad neketina imtis teisinių veiksmų prieš tenisininka. Ji tvirtina, jog pasidalijo jų istorija, kad taip padėtų kitoms smurto artimoje aplinkoje aukoms.

Teniso profesionalų asociacija (ATP) neturi smurto artimoje aplinkoje vertinimo politikos ir iš pradžių nepripažino kaltinimų. Ji taip pat atsisakė komentuoti šį klausimą žiniasklaidoje.

Prieš kelias dienas ATP pakeitė savo požiūrį. Ji paskelbė apie ataskaitos rengimą išanalizavusi savo nuostatus. Dokumentas turi būti sukurtas 2021 m. trečiąjį ketvirtį.

Pats A.Zverevas ir toliau neigia kalitnimus.

„Į šią bylą įtraukiau savo vokiečių ir amerikiečių teisininkus. Jie pradėjo procedūrą prieš portalą, kuriame buvo publikacija, ir straipsnio autorių. Kategoriškai ir nedviprasmiškai neigiu, kad prievartavau Olią“, – teigiama vokiečio pareiškime „Twitter“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.