EUROLYGA 2023

Ekstremaliame bėgime Kazlų Rūdoje – nemokama paelja ir nuotykiai visai šeimai

Jau artėjantį šeštadienį, rugsėjo 11 dieną, Kazlų Rūdoje vyks itin laukiamos „OCR Lietuva“ organizuojamos bėgimo per kliūtis varžybos.

Bėgimo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Bėgimo akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-09-06 16:49

Šis bėgimas, kuris yra rengiamas antrus metus iš eilės, šiemet visus kviečia dalyvauti su šeimomis, nes čia sportas susipins su pramogomis ir kiekvienas gaus puikių emocijų dozę.

Profesionalai ir maksimaliems išbandymams nusiteikę sportininkai galės dalyvauti 10 km bėgime su net 31-a kliūtimi. Dar nedrįstantiems didžiausiems iššūkiams, bet norintiems išbandyti save, bus pasiūlyta 5 km trasa su 17 kliūčių. Na o patiems mažiausiems bus surengtas 1,5 km vaikų bėgimas su 5 kliūtimis.

Beje, renginio organizatoriai jau atskleidė didžiąją dalį kortų ir paskelbė nemažai laukiančių kliūčių. Sportininkams teks įveikti padangų, Pinokio lentos, vandens talpos, tunelio, rąstų, šieno forto, spygliuotos vielos, skraidančios beždžionės, airiško stalo ir kitas įvairiausias kliūtis.

Visos kliūtys įveikiamos, bet jas galima ir apeiti. Jeigu nesivaržai dėl prizinių vietų, nebūtina bėgti visos distancijos, juk svarbiausia bendrystė, geras laikas bei puikios emocijos.

„Pasiruošimas vyksta pagal planą, visos konstrukcinės kliūtys jau sustatytos. Bus ir naujovė – staigmena dalyviams – kurią jie sužinos tik varžybų metu“, – sakė renginio organizatorius, „OCR Lietuva“ vadovas Renaldas Bugys.

Organizatorius prisipažįsta, kad norisi su ekstremaliu bėgimu supažindinti kuo daugiau žmonių, todėl siekiama, jog tai būtų ne tik varžybos, bet ir smagus renginys.

„Kazlų Rūdoje bus tikra sporto šventė, kurioje jėgas galės išbandyti visi – nuo profesionalo iki mažamečio vaiko. Mano 3 metų dukra sieks įveikti 1,5 km trasą. Turėsime visos dienos programą su muzika, dalyvius vaišinsime ispaniška paelja, taip pat bus maisto furgonai, skani kava“, – priežasčių neatvyki į renginį nepalieka R. Bugys.

Ekstremalaus bėgimo dalyvių šeštadienį lauks ne tik žavūs Kazlų Rūdos miškai, bet ir atšilę orai bei miesto šventė. Dėl to visi galės dieną užbaigti su pagrindiniu koncertu.

„Raginu visus atvykti ir sudalyvauti. Tiems tėveliams, kurie dar nėra bėgę su kliūtimis ar nenori tą daryti, siūlyčiau atsivesti savo vaiką, užregistruoti jį 1,5 km bėgimui bei prasibėgti kartu juo. Taip bus galima pajusti šio renginio atmosferą“, – pridūrė R. Bugys.

Varžybose bus galima varžytis ir klubams, įmonėms ar įvairioms bendruomenėms. Jiems bus vedama įskaita klubų taurei laimėti. Pasak R. Bugio, ypač Skandinavijos šalyse įmonės pačios skatina burtis darbuotojus į komandas ir taip ne tik pasivaržyti, bet ir stiprinti komandinį ryšį.

Varžybų startas ir finišas bus Kazlų Rūdos miesto parke. Visi dalyviai bus apdovanoti atminimo medaliais. Renginio pradžia – 10 val.

Ekstremalaus bėgimo varžybos „OCR Lietuva. Kazlų Rūda“ bendrai finansuojamos Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos (ŠMSM) Sporto rėmimo fondo lėšomis, skirtomis įgyvendinti sporto projektus, susijusius su sporto renginių organizavimu, kurį administruoja Švietimo mainų paramos fondas ir Centrinė projektų valdymo agentūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.