EUROLYGA 2023

T. Skairys po atkaklaus finalo išsaugojo „Teniso piramidės“ nugalėtojo sostą

Sekmadienį Vilniaus Bernardinų teniso kortuose finišavo dar vienas „Teniso piramidės“ sezonas. Jau šeštą kartą turnyro čempionu tapo Tadas Skairys, iki finalo taip ir nesulaukęs rimtesnio pasipriešinimo, tačiau lemiamoje kovoje turėjęs gerokai paprakaituoti.

 Tadas Skairys apgynė titulą.<br> Organizatorių nuotr.
 Tadas Skairys apgynė titulą.<br> Organizatorių nuotr.
 Tadas Skairys apgynė titulą.<br> Organizatorių nuotr.
 Tadas Skairys apgynė titulą.<br> Organizatorių nuotr.
 Tadas Skairys apgynė titulą.<br> Organizatorių nuotr.
 Tadas Skairys apgynė titulą.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 8, 2021, 10:56 AM, atnaujinta Sep 8, 2021, 11:17 AM

Pirmuosius geimus „Teniso piramidės“ reitingo lyderis T. Skairys atkrintamosiose varžybose pralaimėjo tik pusfinalyje, kuriame 6:4, 6:0 įveikė Paulių Ramantauską. Finale turnyro favoritas sulaukė Viktoro Gasiūno pasipriešinimo, bet galiausiai iškovojo pergalę 6:2, 7:6 (7-2) ir apgynė čempiono titulą.

V. Gasiūnas prieš metus analogiškame turnyre buvo trečias.

„Džiaugsmo, žinoma, kad yra. Geras turnyras, puikios emocijos. Lauksime šiame turnyre daugiau stiprių priešininkų. Viktoras yra mano ilgametis priešininkas ir juo visada sunku žaisti. Antrajame sete tiesiog pavyko išsigelbėti. Galbūt varžovas pavargo, nes jam tai buvo antras dienos mačas, o man pirmas, – kalbėjo T. Skairys. – Man tenisas yra hobis, kuris užima svarbią dalį gyvenime. Vien sportuoti jau yra naudinga, o pats tenisas yra fantastiškas sportas.“

Trečiąją vietą turnyre užėmė P. Ramantauskas, kuris akistatoje dėl trečiosios vietos 7:6 (7-3), 6:1 nugalėjo Žydrūną Andriukaitį. Kovoje dėl 5-os vietos Paulius Klapatauskas 4:6, 6:3, 10-4 įrodė pranašumą prieš Ričardą Drazdovą.

33-64 vietas „Teniso piramidėje“ užimantys tenisininkai varžėsi „Iššūkio“ finale. Čia triumfavo daugiau nei 380 mačų „Teniso piramidėje“ sužaidęs Skirmantas Kadžius. Jis finale po dramatiškos kovos 6:2, 6:7 (2-7), 10-8 įveikė Jaroslavą Lučinskį.

Susitikime dėl trečiosios vietos Paulius Zabiela 6:3, 6:1 nugalėjo Pavelą Romanovskį.

„Teniso piramidė“ – tai tradicinis UAB „Teniso pasaulis“ organizuojamas teniso turnyras, be pertraukų vykstantis jau nuo 2007 metų. Šis projektas nuo kitų teniso turnyrų skiriasi tuo, kad vyksta visus metus. Teniso žaidėjai kviečia vieni kitus į dvikovas, stengdamiesi pakilti į kuo aukštesnę „Piramidės“ reitingo poziciją.

Šiuo metu reitinguojami yra 288 „Teniso piramidės“ žaidėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.