EUROLYGA 2023

Mirė stipriausias Rusijos vyras – nenorėjo pripažinti koronaviruso grėsmės

Savaitgalį Anapilin iškeliavo kadaise garsus Rusijos galiūnas Vladimiras Sineglazovas. 61 metų vyras pastarąsias kelias dienas gulėjo ligoninėje komoje dėl COVID-19 sukeltų komplikacijų. Diena prieš galiūno mirtį dėl koronavirusas pasiglemžė ir jo sesers gyvybę.

 Mirė stipriausiu Rusijos vyru tituluotas V.Sineglazovas.
 Mirė stipriausiu Rusijos vyru tituluotas V.Sineglazovas.
 Mirė stipriausiu Rusijos vyru tituluotas V.Sineglazovas.
 Mirė stipriausiu Rusijos vyru tituluotas V.Sineglazovas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 4, 2021, 12:42 PM

Rusijos žiniasklaida tikina, kad vyras skeptiškai kalbėjo apie COVID-19 pandemiją, nebandė skiepytis.

„Mano visi svarmenų kilnojimai buvo susiję su pavojais gyvybei. Niekas kitas nedarė to, ką aš dariau“, – rusų žiniasklaidai anksčiau pasakojo velionis.

Geriausiais savo laikais atletas galėjo sau leisti nusipirkti net kelis butus Rusijos sostinėje Maskvoje, tačiau manė, kad tų pinigų bus visada daug. Po problemų su sveikata V.Sineglazovas „laikėsi“ tik iš invalido pensijos.

V.Sinelgazovas sportinę karjerą pradėjo 1980-siais, kai jam buvo 20 metų. Jis kilnojo svarmenis, kuriuos sportininkui pagal specialių užsakymą padarė Lipecko gamykla – vienas svarmuo svėrė 90 kg.

Po to vyras dar susikūrė pratimų sistemą, kuria siekė padidint savo lankstumą. Jis galėjo padaryti špagatą, kojas padėjęs tarp dviejų kėdžių, o ant jo pečių galėjo būti užsilipęs dar vienas sportininkas.

Bendrai per savo sportinę karjerą iš Jelco miesto kilęs V.Sineglazovas pasiekė 26 pasaulio rekordus. 2009 metais galiūnas buvo pripažintas stipriausiu Rusijos vyru.

Tiesa pastaruoju metu V.Sineglazovas nedalyvavo jokiuose galiūnų renginiuose, nes dėl krūvių, medikų diagnozių išvadomis, suiro kojų sąnariai ir atletas sunkiai vaikščiojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.