EUROLYGA 2023

„Hockey Punks“ vartų sargas S. Baltrūnas: „Kovosime, nes ir varžovams nebėra kur trauktis“

Ketvirtadienį Vilniuje Lietuvos ledo ritulio pirmenybių dvikovoje susitinka Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ ir Elektrėnų „Energijos“ komandos.

„7-bet Hockey Punks“ komandos vartininkas Simas Baltrūnas.<br> hockey.lt nuotr.
„7-bet Hockey Punks“ komandos vartininkas Simas Baltrūnas.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 18, 2021, 11:38 AM

Pirmose šio sezono komandų tarpusavio rungtynėse netikėtai lengvai Elektrėnuose rezultatu 6:1 pergalę iškovojo „pankai“. Tačiau po sėkmingo pasirodymo Baltijos lygos finalinio etapo rungtynėse, kur pavyko atkarpomis kaip lygūs su lygiais pakovoti su Latvijos stipriausiais klubais, „7-bet Hockey Punks“ teko patirti ir pirmąją sezono nesėkmę – išvykoje 4:6 nusileista „Kaunas City“ komandai.

Nors po pastarųjų rungtynių praėjo jau dvi savaitės, geriausi komandų žaidėjai atstovavo šalį rinktinių lange, tačiau ruošdamiesi ateinančioms rungtynėms „7-bet Hockey Punks“ komanda, anot vartininko Simo Baltrūno, nepamiršo ir rungtynių Kaune pamokų.

„Galbūt buvo nesėkminga diena. Po Latvijos galvojome, kad esame nosimi ir galva aukščiau už kitus ir toks mąstymas mus pačius ir nubaudė. Aišku, sėkmė lydėjo Kauno komandą, jų vartininko geras žaidimas, viskas susidėjo ir, galų gale, turėjome neigiamą rezultatą.

Be abejo, tai buvo geras spyris į užpakalį ir dabar esame susikaupę bei norime dabar tik pergalių siekti. Tikimės geriausio, šiemet š finalą patenka tik dvi komandos, jokių atkrintamųjų varžybų. Turime būti pirmi arba-antri čempionate, kad galėtume kovoti dėl aukso medalių, aiškino S. Baltrūnas. -

Rinktinių pertrauka kiekvienais metais būna tokiu pat metu. Pas mus šeši ar septyni žaidėjai žaidė Lietuvos rinktinės sudėtyje. Jie tikrai pažaidė aukštesniame lygyje, pasitreniravo, tad, manau, tai tikrai į naudą. O tie, kas liko Lietuvoje, kurie buvo sveiki ir netraumuoti – treniravomės.

Šiandien, be abejonės, tikimės rimtos kovos. Turime iš tikrųjų nuostolių žaidėjų grandyje – traumos, ligos. Bet šį sezoną turime ir rezervo sudėtyje. Kovosime. Jie irgi atvažiuos šimtu procentų pergalės siekti, nes jiems nebėra kur labai trauktis.“

Šiandienos rungtynių pradžia – 20 val.15 min. Vilniaus Pramogų arenos kasoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.