EUROLYGA 2023

M. Alekna demonstruoja raumenis: naująjį sezoną pasitinka JAV

Pasaulio jaunimo disko metimo čempionas Mykolas Alekna ruošiasi artėjančio sezono kovoms. 19-metis legendinio dukart olimpinio čempiono Virgilijaus Aleknos sūnus kartu su kitais Kalifornijos Berklio universiteto „California Golden Bears“ komandos sportininkais sudalyvavo ikisezoninėje fotosesijoje.

Šiuo metu JAV plušantis M.Alekna laukia artėjančio sezono startų.<br>„California Golden Bears“ tviterio ir R.Tarasevičiaus nuotr. koliažas. 
Šiuo metu JAV plušantis M.Alekna laukia artėjančio sezono startų.<br>„California Golden Bears“ tviterio ir R.Tarasevičiaus nuotr. koliažas. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2021, 2:03 PM, atnaujinta Dec 3, 2021, 2:05 PM

194 cm ūgio pasaulio jaunimo čempionas į JAV išvyko vos pasibaigus auksu suspindusiam pasaulio lengvosios atletikos čempionatui.

Lrytas.lt primena, kad Kenijoje vykusiose pirmenybėse M.Alekna ne tik pasidabino aukso medaliu, bet ir pagerino čempionato rekordą.

„Norėčiau, kad sūnūs jau būtų kitoje olimpiadoje Lietuvos rinktinės sudėtyje“, – apie savo sūnų Mykolą Tokijo olimpinių žaidynių metu portalui lrytas.lt kalbėjo jo tėtis V.Alekna.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.