EUROLYGA 2023

Geriausi smiginio žaidėjai vėl rinksis į „Nordic Darts Masters 2022“ turnyrą

„Viaplay“ ir Profesionalų smiginio korporacija (PDC) kartu rengs „Nordic Darts Masters 2022“ turnyrą, kuris į Kopenhagą sukvies geriausius smiginio žaidėjus iš viso pasaulio. Pirmą kartą šį rugsėjį Danijos sostinėje vykusios varžybos jau pateko į smiginio istoriją, o dar atkaklesnių kovų „Forum Copenhagen“ arenoje laukiama kitų metų birželį. Lietuvoje šias varžybas, kuriose tikimasi pamatyti ir lietuvį Darių Labanauską.

Darius Labanauskas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Darius Labanauskas.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2021, 10:35 AM

„Nordic Darts Masters“ buvo pirmasis profesionalų smiginio korporacijos „World Series of Darts“ renginys regione ir pirmasis per televiziją transliuojamas PDC finalas, kuriame dalyvavo moteris Fallon „Rūmų karalienė“ Sherrock iš Didžiojos Britanijos. Jos varžovas olandas, triskart pasaulio čempionas Michaelas van Gerwenas, galiausiai iškovojo 16-ąjį Pasaulio serijos titulą ir grįš į Kopenhagą kartu su tokiomis superžvaigždėmis, kaip Peteris „Snakebite“ Wrightas ir neseniai „Grand Slam of Darts“ nugalėtoju tapęs Gerwynas „Iceman“ Price'as.

Beje, būtent M. van Gerwenas iš pirmojo „Nordic Darts Masters“ turnyro po atkaklios kovos privertė pasitraukti D. Labanauską, nugalėjęs lietuvį minimaliu rezultatu 6:5.

Kartu su aštuoniais geriausiais pasaulio žaidėjais, Kopenhagoje prie smiginio taikinių stos aštuoni Šiaurės ir Baltijos šalių žaidėjai, kurie turės galimybę parodyti savo įgūdžius 13 000 žiūrovų Kopenhagos arenoje ir 3 milijonams transliacijų žiūrovų 135 pasaulio šalyse. „Nordic Darts Masters“ turnyras bus ir 2022 m. Pasaulio smiginio serijos vienu iš etapų.

Pasak Peter Norrelund, NENT Group sporto skyriaus vadovo, smiginio populiarumas Europoje vis labiau auga ir sulaukia didelio šios sporto šakos gerbėjų susidomėjimo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.