EUROLYGA 2023

A. Paražinskaitė – teniso turnyro Tunise ketvirtfinalyje ir pusfinalyje

Tunise vykstančiame ITF serijos turnyre Balžeko teniso akademijos auklėtinė Akvilė Paražinskaitė ketvirtadienį iškovojo dar dvi pergales. Vienetų varžybose ji 6:2, 7:5 nugalėjo Prancūzijos tenisininkę Mathilde Lollią, o dvejetų varžybose – poroje su belge Eliessa Vanlangendonck 7:5, 6:1 nugalėjo lenkės Karolinos Jaskiewicz ir britės Nadios Rawson porą. Vienetų varžybose lietuvė prasibrovė į ketvirtfinalį, dvejetų – į pusfinalį.

Akvilė Paražinskaitė
Akvilė Paražinskaitė
Akvilė Paražinskaitė
Akvilė Paražinskaitė
Akvilė Paražinskaitė.
Akvilė Paražinskaitė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-12-16 21:54

Priminsime, kad praėjusią savaitę A.Paražinskaitės ir E.Vanlangendonck duetas analogiškame turnyre Tunise nukeliavo iki finalo ir ten 6:3, 6:3 nugalėjęs italę Angelicą Raggi bei serbę Mihaelą Djakovic tapo nugalėtoju.

Šįsyk varžovių, su kuriomis kausis dėl patekimo į finalą, dar teks palaukti. Vienetų turnyro ketvirtfinalyje A.Paražinskaitė savo varžovės taip pat nežino. Aišku tik tiek, kad jos laukia belgiškas (Sofijos Costoulas arba Hanne Vandewinkel) barjeras.

Šiame Tuniso turnyre dalyvavo ir dar viena Balžeko teniso akademijos auklėtinė Patricija Dubinovičiūtė. Deja, pastaroji antrajame kvalifikacijos rate 6:3, 3:6, 10:12 nusileido Ambrei Feder iš Prancūzijos.

Vienetų ketvirtfinalį ir dvejetų pusfinalį A.Paražinskaitė žais penktadienį.

Turnyro prizinį fondą sudaro 15 tūkstančių Jungtinių Valstijų dolerių. Lietuvė už patekimą į ketvirtfinalį užsitikrino 2 WTA taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.