EUROLYGA 2023

Medalio olimpiadoje iš dviviečių rogučių rungties tikėjęsi latviai liko 4 ir 5 vietose

Latvijos žiemos sporto mylėtojai dėjo daug vilčių, jog tituluotieji Andris ir Juris Šičai dviviečių rogučių varžybose padovanos pirmąjį medalį Latvijai, tačiau brolių duetas liko penktoje vietoje.

 Andris ir Juris Šičai<br> TASS/Scanpix nuotr.
 Andris ir Juris Šičai<br> TASS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-02-09 18:49

2010-aisiais Vankuveryje vykusiose žaidynėse latviai laimėjo sidabro medalius, o 2014-aisiais du bronzos medalius, tačiau šįkart Šičai iš dviviečių rungties grįš be medalių.

Andris ir Juris Šičai nuo nugalėtojų atsiliko 0,883 sek. Ir nusileido net savo Martinui Botui ir Robertui Plum, kuriems dideli tikslai olimpiadoje nebuvo keliami. Jie nuo nugalėtojų atsiliko 0,865 sek.

Aukso medalius iškovojo vokiečiai Tobias Wendlas ir Tobias Arltas, kurie tautiečius Tonį Eggertą ir Saschą Beneckeną apelnkė 0,099 sek. Skirtumu. Bronzos medaliais džiaugėsi austrai Thomas Steu ir Lorenzas Kolleris, kurie atsiliko 0,511 sek.

Rogučių sporto varžybose latviai medalio gali tikėtis ketvirtadienį vyksiančioje mišrioje estafetėje.

„Pekine kovos tiek dvejetų pora, tiek ir ketvertukas. Nors kažkokių įspūdingų rezultatų šiame sezone mūsų bobslėjaus meistrai ir neparodė, tačiau kartą dvejetas taurės etape buvo pirmas. Manau, bronzą taip pat galima planuoti“, – mintimis prieš žaidynes su lrytas.lt portalu dalijosi Latvijos žurnalistas Gatis Kreiceris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.