EUROLYGA 2023

Lietuvos jaunių ledo ritulio rinktinei nepavyko įveikti ir estų

Lietuvos jaunių iki 18 metų rinktinei nepavyko pasiekti pergalės ir antrose Elektrėnuose vykstančio keturių komandų turnyro rungtynėse.

Šalies jaunių ledo ritulio rinktinė patyrė pralaimėjimą.<br>hockey.lt nuotr.
Šalies jaunių ledo ritulio rinktinė patyrė pralaimėjimą.<br>hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2022, 9:53 PM

Penktadienį Elektrėnų ledo rūmuose Lietuvos rinktinė 1:3 nusileido Estijos ekipai. Tai buvo jau antroji lietuvių nesėkmė per dvi dienas: vakar mūsų šalies atstovai 2:4 pralaimėjo Lenkijos ledo ritulininkams.

Lietuvos rinktinė pirmojo kėlinio pirmoje dalyje suklydo besikeisdama ir arbitrams užfiksavus sudėties pažeidimą jie turėjo pirmieji gintis mažumoje. Apginti savo vartų mūsų rinktinei nepavyko: iš toli į vartus ritulį pasiuntė Davidas Timofejevas.

Savo persvarą estai padvigubino iki kėlinio pabaigos likus žaisti kiek mažiau nei pusantros minutės, kai tikslus buvo Denissas Kontseusas, bet Lietuvos rinktinei pavyko surengti labai greitą atsaką: vos po dvylikos sekundžių tiksliai iššovė Titas Krakauskas (18:44, rez. perd. Paulius Grybauskas, Simas Valivonis).

Antrajame kėlinyje aktyvesni buvo Estijos atstovai, bet įvarčių abi komandos per šią 20 minučių atkarpą nepelnė. Tuo tarpu trečiojo kėlinio pirmoje pusėje aktyviau prie varžovų vartų pavyko žaisti jau lietuviams, o ypač tai jautėsi įgytos daugumos metu. Visgi, mūsų šalies atstovams stigo tikslumo, o estai už tai nubaudė savo varžovus trečiuoju savo įvarčiu, kurio autorius Nikita Borodajevas.

Rungtynių pabaigoje Lietuvos rinktinė antrą kartą šiame turnyre bandė gelbėtis vartininką keisdami šeštuoju aikštės žaidėju ir nors įvarčio šį kartą į tuščius vartus jie nepraleido, jų pačių išpuoliai taip pat buvo nesėkmingi.

Kitose turnyro rungtynėse Ukraina po pratęsimo 2:1 palaužė Lenkijos rinktinę. Tai reiškia, kad lietuviai jau nebepakils iš paskutinės turnyrinės lentelės pozicijos, kadangi visos kitos trys rinktinės po dviejų dienų savo sąskaitoje turi po keturis taškus.

Rytoj bus sužaistos paskutinės turnyro rungtynės: 12:00 val. Estija kovos su Lenkija, o Lietuvos ir Ukrainos rungtynių startas – 15:05 val. Tiesioginę rungtynių transliaciją galėsite stebėti asociacijos Hockey Lietuva Youtube platformoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.