EUROLYGA 2023

Vladimiras Putinas sulaukė Tarptautinės dziudo federacijos kirčio

Tarptautinė dziudo federacija (IJF) dėl šiuo metu Rusijos vykdomos kruvinos karinės agresijos Ukrainoje nusprendė nubausti niekšiškais veiksmais užsiimantį šalies prezidentą Vladimirą Putiną.

V.Putino Tarptautinės dziudo federacijos garbės prezidento ir ambasadoriaus statusas yra sustabdomas.<br>TASS/Scanpix nuotr.  
V.Putino Tarptautinės dziudo federacijos garbės prezidento ir ambasadoriaus statusas yra sustabdomas.<br>TASS/Scanpix nuotr.  
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2022, 11:18 AM

Sekmadienį IJF išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad yra sustabdomas V.Putino Tarptautinės dziudo federacijos garbės prezidento ir ambasadoriaus statusas.

„Atsižvelgdama į vykstantį karo konfliktą Ukrainoje, Tarptautinė dziudo federacija praneša sustabdanti pono Vladimiro Putino, kaip Tarptautinės dziudo federacijos garbės prezidento ir ambasadoriaus, statusą“ , – teigiama pranešime.

V.Putinas šiuo statusu buvo įverintas 2008 metais.

Primename, kad ketvirtadienio ankstų rytą Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui leidus pradėti karą į Ukrainą įsiveržė rusų pajėgos.

Rusijos invazija į Ukrainą jau pareikalavo karių gyvybių. Vakarų pasaulis pasmerkė tokį V.Putino elgesį ir paskelbė, kad imsis griežčiausių priemonių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.