EUROLYGA 2023

Finalo preliudija: „Hockey Punks“ ledo ritulio čempionate Vilniuje kovos su „Energija“

Šiandien Vilniuje Lietuvos ledo ritulio čempionate susitinka lyderiai, finale vietas užsitikrinę Vilniaus„7bet-Hockey Punks“ komanda ir Elektrėnų „Energija“. Visos surinktos lėšos bus skirtos „Blue/yellow“ fondui, remiančiam Ukrainos ginkluotasias pajėgas ir bei nuo karo nukentėjusius civilius.

Finale kovos „Hockey Punks“ ir „Energijos“ ledo ritulininkai.<br> hocky.lt nuotr.
Finale kovos „Hockey Punks“ ir „Energijos“ ledo ritulininkai.<br> hocky.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2022, 1:36 PM, atnaujinta Mar 6, 2022, 1:37 PM

Vilniaus„7bet-Hockey Punks“ komandos vadovas Šarūnas Kuliešius sako, kad nors ir reikėtų koncentruotis rungtynėms, bet pagrindinė tema komandoje yra ne sportas, o karas Ukrainoje.

„Nebuvo nė vienų rungtynių su jais, mes lengvai laimėtume. Aišku, visus iš vėžių išmušė tie politiniai įvykiai, bet mes Lietuvoje čia gyvename toliau bandydami padėti mūsų draugams ukrainiečiams, bet tuo pačiu mes žaidžiame čempionatą iki galo. Mūsų varžovai finale bus ta pati Elektrėnų „Energija“. Mes ruošiamės kiekvienoms rungtynėms ir stengiamės per daug galvų neužkimšti kitomis mintimis.

Kalbant kuri komanda būtų patogesnė mums finale („Energija“ ar „Kaunas City“) papasakosiu kaip jautėsi sezono eigoje.

Kai Kauno komanda sezono eigoje laimėjo vienas kitas rungtynes prieš mus atrodė, kad su jais nenorėtume žaisti, bet į galą sezono jau stipriau atrodė elektrėniečiai ir nepaisant mūsų pergalių paamalizavus rungtynes matėme, kad turėjome šie tiek daugiau ir sėkmės jose.

Manau, kad nedėkingas dalykas yra rinktis varžovą, svarbiausia patiems būti geroje formoje ir tada iš savęs galėsime maksimaliai pareikalauti aikštelėje.

Kiekviena diena prasideda nuo to, kad žiūri žinias, televiziją, žiūri kaip ukrainiečiai atsilaikė ir rūbinėje yra tas pats.

Bandom kalbėti kitomis temomis ir galų gale viskas susideda į pokalbius apie tai, apie tuos baisumus, kurie vyksta pas mūsų draugus ukrainiečius.

Norėdami patys kažkiek prisidėti, kad kažkiek palengvinti jų kovą visas šiandienos rungtynių pajamas skirsime „Blue/yellow fondui“.

Šiandienos rungtynių pradžia – 15 val.15 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti