EUROLYGA 2023

Ironvytas savo jėgas išbandys griausmingame „KOK Mega Series“ ringe

Jau kovo 19 dieną Vilniaus „Avia Solution Group“ arenoje vyksiančio tarptautinio turnyro „KOK Mega Series“ metu savo jėgas ringe pagal bokso taisykles išbandys žinomas Lietuvos muzikantas, reperis Vytautas Medineckas (Ironvytas).

 Iropnvytas rengiasi kovai KOK.
 Iropnvytas rengiasi kovai KOK.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2022, 12:07 PM

Apie šias varžybas buvo kalbama jau seniai, pasiruošimo video medžiaga bei atlikėjo pareiškimas socialinėse medijos dėl dalyvavimo šiame turnyre sulaukė didžiulio susidomėjimo ir palaikymo.

Vytautas jau seniai morališkai ruošėsi išeiti į didijį KOK ringą. Ironvyto pasiruošimas yra įsibėgėjęs visų greičiu: atlikėjas semiasi patirties ir kovinių žinių, aplankydamas daugelį sporto klubų.

Neseniai paaiškėjo ir V.Medinecko varžovas. Ekspertų manymu, laukia tikrai sunkus išbandymas, kadangi Ironvytas kovos prieš Andrejų Varnelo, kuri yra net 2 metrų ūgio, 120 kg svorio.

A. Varnelo yra sporto klubo „Titanas“ auklėtinis. Šis sporto klubas – tai vienas is žymiausių kovos menų sporto klubų Lietuvoje.

„Mačiau kelias Ironvyto treniruotes“– prisipažino A. Varnelo. – Bandysiu išnaudoti savo ūgio pranašumą, bet nesitikiu jam nusileisti ir artimoje kovoje. Tiesiog žinau, kad esu už jį geresnis, jis daugiau praleidžia laiko su mikrofonu rankose nei salėje, duosiu jam keletą skaudžių pamokų.“

Likus mažiau nei dviems savaitėms iki kovos Ironvytas juokauja, kad laikas dabar bėga ypatingai greitai.

„Sunkios treniruotės priverčia laiką labai greitai bėgti, – nusijuokė kovotojas-reperis. – Keliauju po skirtingų kovos menų klubus ir semiuosi patirties. Galima drąsiai sakyti, kad gyvenu sportu – boksas, istvermės treniruotės ir krosai“.

Reperis susimąstė sulaukęs klausimo, į kurias treniruotes keliauja su didžiausiu džiaugsmu.

„Žinokite, kai vyksta pasirengimas kovai – tai nė viena treniruotė didelio džiaugsmo nekelia, visos labai sunkios, džiaugmą teikia tik gerėjantys sporto rezultatai, – dar kartą nusijuokė sunkiasvoris. – Kai esi nuvarytas nuo kojų – tiesiog vaikštai visas perbalęs ir galvoji tik apie poilsį po būsimos pergalingos kovos.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.