EUROLYGA 2023

Kauno „Žalgiris“ lengvai žengė į Futsal A lygos finalą

„Kauno Žalgirio“ komanda, laimėjusi antrąsias pusfinalio rungtynes prieš Alytaus „Dainavą“, pateko į Lietuvos Futsal A lygos finalą, kuriame, kaip ir praėjusiais metais, varžysis su Jonavos „Vikingais“.

 Kauno „Žalgiris“ lengvai žengė į Futsal A lygos finalą<br> lff nuotr.
 Kauno „Žalgiris“ lengvai žengė į Futsal A lygos finalą<br> lff nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lff.lt

Mar 10, 2022, 11:02 AM

Antrąsias rungtynes prieš „Dainavą“ žalgiriečiai laimėjo didesniu skirtumu nei pirmąsias pusfinalio rungtynes – Alytuje pergalė iškovota rezultatu 10:2, o Prienuose buvo laimėta rezultatu 8:1.

Ramiai ir užtikrintai rungtynes pradėję žalgiriečiai savo pirmojo įvarčio turėjo šiek tiek palaukti, tačiau pradėjus kurti pavojingesnius epizodus, du įvarčiai krito per vieną minutę. Juos įmušė Marcelo ir Bolo.

Smūgių į varžovų vartus netrūko ir toliau, tačiau kaip ir pirmose rungtynėse, „Dainavos“ komandą ne kartą gelbėjo vartininkas. Po daug nepavykusių atakų ledus galiausiai pralaužė Maksymas Avetysianas, pasižymėjęs po kampinio.

Vos už kelių minučių Justinas Zagurskas atliko perdavimą Albertui Voskunovičiui, kuris dar labiau padidino pranašumą, o kėlinio pabaigoje dar vienu tiksliu smūgiu pasižymėjo Marcelo – 5:0.

Pirmosiomis antrojo kėlinio minutėmis varžovai pelnė įvartį ir sušvelnino atsilikimą, tačiau iškart po praleisto įvarčio žalgiriečių žaidimas suaktyvėjo, o galiausiai tai virto tiksliais J.Zagursko ir Marcelo smūgiais – 7:1.

Aikštės šeimininkai sugebėjo pasižymėti ir dar kartą, tačiau į tai kauniečiai atsakė dar trimis tiksliais smūgiais, kuriuos pelnė Bolo, Murillo ir M. Avetysianas – 10:2.

Finalo serijoje „Kauno Žalgiris“ su Jonavos „Vikingais“ žais serijoje iki dviejų pergalių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.