EUROLYGA 2023

Pagrindinė graplingo taurė – sostinės „Pankratos“ klubo rankose

Lietuvos atvirųjų graplingo taurės pirmenybių nugalėtoju tapo sostinės „Pankratos“ klubas. Septyniolika dalyvių suaugusiųjų pirmenybėse delegavę vilniečiai užtikrintai aplenkė svečius iš Latvijos – „Gracie Barra Brasa“ bei „BJJ Academy LV“ klubus.

 Pagrindinė graplingo taurė – sostinės „Pankratos“ klubo rankose<br> organizatorių nuotr.
 Pagrindinė graplingo taurė – sostinės „Pankratos“ klubo rankose<br> organizatorių nuotr.
 Pagrindinė graplingo taurė – sostinės „Pankratos“ klubo rankose<br> organizatorių nuotr.
 Pagrindinė graplingo taurė – sostinės „Pankratos“ klubo rankose<br> organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-03-17 10:32

„Viskas dėsninga. „Pankratos“ visus metus dirbo itin kokybiškai. Į šį turnyrą atvežė daug sportininkų, kurie pasiekė gerų rezultatų. Tai yra pavyzdys, kaip sunkus darbas atneša pergales. Lygiai taip pat norėčiau pasidžiaugti ir mūsų svečių pasirodymu. Abiejų latvių komandų sportininkai parodė, kad tarptautiniu mastu auga labai rimta jėga“, – sakė Lietuvos graplingo federacijos įkūrėjas Kęstutis Smirnovas.

Iš už prizinio trejeto galutinėje rikiuotėje įsitaisė Ukmergės dziudo klubas, į kurį po turnyro iškeliavo net dvi taurės. Ukmergiškiai nepralenkiami buvo jaunimo ir merginų grupėse.

„Ukmergės dziudo klubas yra dar vienas teisingo darbo pavyzdys. Klubas fokusuojasi į jaunimą, tą daro ne vienus metus, tad natūralu, kad ateina ir pergalės. Reikia nepamiršti, kad šiose grupėse ukmergiškiai triumfavo ir pernai. Neabejoju, kad ateis diena, kai tas jaunimas pereis į vyrų grupę ir toliau skins pergales“, – sakė K.Smirnovas.

Vyrų grupės disciplinoje be kimono triumfavo: Konstantinas Mokšinas (64 kg., „Smauglys“), Vadimas Babič (72 kg., „Smauglys“), Matas Stebuliauskas (80 kg., „Fighter House“), Mantas Daublys (90 kg., „A force BJJ“), Dmitrijs Anisko (+90 kg., „Gracie Barra Brasa“).

Vyrų grupės disciplinoje su kimono laimėtojais tapo: Konstantinas Mokšinas (64 kg., „Smauglys“), Albertas Kašėta (72 kg., „KMA/ Faiteris“), Mantas Navickas (80 kg., „Fighter House“), Edgars Laganovskis (90 kg., „Gracie Barra Brasa), Dmitrijs Anisko (+90 kg., „Gracie Barra Brasa“).

Kitas organizacijos renginys – balandžio 16 dieną Ukmergėje. Tuomet santykius aiškinsis stipriausi graplingo moksleiviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.