EUROLYGA 2023

A. Reed su S. Ambrulevičiumi dailiojo čiuožimo pasaulio čempionate pasiekė istorinį pasiekimą

Prancūzijoje, Monpeljė mieste vyksta 2022 m. pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatas, kuriame šiandien ritminį šokį atliko 31 šokių ant ledo pora. Tarp stipriausių pasaulio šokių ant ledo porų nuostabiai pasirodė ir Lietuvos atstovai Allison Reed ir Saulius Ambrulevičius.

 A. Reed (kairėje) ir S. Ambrulevičius su Ukrainos pora.<br> LČF nuotr.
 A. Reed (kairėje) ir S. Ambrulevičius su Ukrainos pora.<br> LČF nuotr.
 A. Reed su S. Ambrulevičiumi pasiekė istorinį pasiekimą<br> LČF nuotr.
 A. Reed su S. Ambrulevičiumi pasiekė istorinį pasiekimą<br> LČF nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 25, 2022, 6:35 PM, atnaujinta Mar 25, 2022, 6:38 PM

Be klaidų atlikę ritminį šokį, jie visą programą mėgavosi savo čiuožimu ir buvo kaip niekada laisvi – tai leido jiems pirmą kartą, savo sportinėje karjeroje, užimti 10-ąją vietą. Labai džiugu, kad jie beveik trimis taškais pagerino 2021 m. pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate už ritminę programą turėtą rezultatą (71,29 tšk.) surinkdami 74,06 taškus. Visa A.Reed ir S.Ambrulevičiaus trenerių brigada nestokojo jiems gerų žodžių ir gyrė už labai gerą pasirodymą.

Šiame čempionate taip pat pasirodė ir šokėjų ant ledo pora iš Ukrainos Oleksandra Nazarova ir Maksym Nikitin. Jų pasirodymą Monpeljė ledo arenoje stebėję žiūrovai pagerbė gausiomis ovacijomis ir atsistoję.

Po ritminio šokio pirmauja olimpiniai čempionai Prancūzijos pora Gabriella Papadakis ir Guillaume Cizeron, antri – amerikiečiai Madison Hubbell ir Zachary Donohue, trečioje vietoje taip pat atstovai iš Amerikos Madison Chock ir Evan Bates.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.