EUROLYGA 2023

Pranašumą paleidęs R. Berankis liko be pirmojo šio sezono trofėjaus

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-87) neiškovojo pirmojo šio sezono trofėjaus. 31-erių lietuvis krito Prancūzijoje vykusiame ATP „Challenger“ serijos „Play In Challenger“ turnyre.

Ričardas Berankis<br>T.Bauro nuotr.
Ričardas Berankis<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-27 18:38, atnaujinta 2022-03-27 18:39

Finalinėje kovoje vilnietis po 2 val. 30 min. trukusios kovos 6:4, 7:6 (4:7), 4:6 nusileido kortų šeimininkui 25-erių Quentinui Halysui (ATP-115).

Be titulo likęs R.Berankis nepateisino savo turnyro favorito statuso. Lietuvis buvo reitinguojamas pirmoje vietoje tarp visų „Play In Challenger“ dalyvių.

Priešininkui tenisininkas iš Lietuvos smogė jau pačioje kovos pradžioje – R.Bernakis laimėjo varžovo padavimų seriją iš pirmojo bandymo ir pasiuntė prancūzą į ankstyvų nokdauną.

Antrajame sete vyko kiek atkaklesnė kova. Abu sportininkai po sykį suklydo atlikdami padavimų seriją ir visi seto reikalai persikėlė į pratęsimą, o jame geriau sekėsi Prancūzijos tenisininkui.

Dar liūdniau R.Berankiui prasidėjo lemiamas dvikovos setas – lietuvis jo pradžioje iškart pralaimėjo savo padavimus, o vėliau nebepavijo priešininko ir pralaimėjo dvikovą.

Tai buvo trečioji R.Berankio ir Q.Halyso tarpusavio dvikova. Iki tol abu tenisininkai buvo pasidalinę po pergalę.

Už dalyvavimą „Play In Challenger“ turnyro finale R.Berankis savo kraitį papildė 55 ATP reitingo taškais ir 5400 eurų suma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?