EUROLYGA 2023

Lietuvos moterų ledo ritulio rinktinė baigė pasiruošimą pasaulio čempionatui

Lietuvos moterų ledo ritulio rinktinė baigė savo stovyklą Elektrėnuose ir sekmadienį išvyks į Bulgariją. Ten rinktinės laukia balandžio 4-9 dienomis įvyksiantis pasaulio moterų IIIA diviziono čempionatas.

 Lietuvos moterų ledo ritulio rinktinė.<br> hockey.lt nuotr.
 Lietuvos moterų ledo ritulio rinktinė.<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 2, 2022, 8:54 PM

Prieš išvyką į Bulgariją savo stovyklą rinktinė užbaigė dvejomis kontrolinėmis rungtynėmis su „L&L“ klubu iš Latvijos. Be kelių svarbių žaidėjų į Elektrėnus atvykusios latvės rimtesnio pasipriešinimo mūsų rinktinei nemetė: abu kartus lietuvės iškovojo įtikinamas pergales – 11:3 ir 8:0.

Pirmosiose rungtynėse lietuvių gretose triskart pasižymėjo Gabija Petrauskaitė, Viltautė Jasinevičiūtė ir Klara Miuller pelnė po du įvarčius, o Emilija Tučiūtė, Miglė Bazevičiūtė, Milda Jasaitė ir Gabija Griniūtė po kartą siuntė ritulį į latvių vartus. Antrajame susitikime net penkis kartus oponentų vartininkę nuginklavo Klara Miuller, o Gabija Griniūtė, Aleksandra Volyncevaitė ir Milda Jasaitė tai padarė po kartą.

Lietuvos rinktinės vartus pirmajame susitikime gynė Emilija Simonsen, o antrame – Viltė Beličenkaitė.

Pasaulio čempionatą Sofijos mieste Lietuvos rinktinė pradės jau balandžio 4 dieną 18:30 val., rungtynėmis su Belgija. Po dienos jų lauks turnyro šeimininkė Bulgarija, o vėliau, po poilsio dienos, su šiomis rinktinėmis mūsų merginos susitiks ir dar kartą.

Lietuvos moterų rinktinės sudėtis:

Vartininkės: Emilija Simonsen („AaB Ishockey“, Danija), Viltė Beličenkaitė („Klaipėda“).

Gynėjos: Emilija Tučiūtė („Hockey Stars“, Vilnius), Rugilė Paražinskaitė („Rebel Girls“, Kaunas), Gintarė Karpavičiūtė („Eagles B“, Austrija), Aleksandra Volyncevaitė, Miglė Jakavičienė ir Daiva Jatkevičienė (trys – „Amber“, Elektrėnai).

Puolėjos: Gabija Petrauskaitė („Haugesund Seagulls“, Norvegija), Gabija Griniūtė, Nomeda Burneikaitė, Veronika Tamulionytė, Greta Baubaitė ir Milda Jasaitė (penkios – „Hockey Stars“, Vilnius), Klara Miuller („Klaipėda“), Miglė Bazevičiūtė, Sabina Zakharčenko, Agnė Račkauskaitė ir Ramunė Maleckienė (keturios – „Amber“, Elektrėnai), Julija Melnikova („Klaipėda Girls“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?