EUROLYGA 2023

Dar vieną pergalę iškovojusi Lietuvos jaunių ledo ritulio rinktinė per žingsnį nuo medalių

Lietuvos jaunių iki 18 metų rinktinė iškovojo antrąją pergalę pasaulio čempionato IIA divizione Taline.

Lietuvos jaunių ledo ritulio rinktinė.<br>Hockey.lt nuotr.
Lietuvos jaunių ledo ritulio rinktinė.<br>Hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2022, 3:49 PM, atnaujinta Apr 8, 2022, 3:55 PM

Penktadienį pasaulio čempionato ketvirtojo turo rungtynėse Lietuvos rinktinė 2:1 palaužė Rumunijos bendraamžius. Po antros pergalės iš eilės lietuviai aplenkė šiandien įveiktus varžovus turnyrinėje lentelėje ir išlaikė galimybes kovoti dėl pirmenybių medalių.

Lietuvos jaunių rinktinė puikiai pradėjo rungtynes ir jau antrąją rungtynių minutę įsiveržė į priekį. Tikslus buvo trečiąjį įvartį čempionate pelniusio Milano Levčenko metimas (01:44, rez. perd. Vakaris Čižas).

Savo pranašumą lietuviai padvigubino paskutinę pirmojo kėlinio minutę: pasižymėjo Simas Ignatavičius (19:26, rez. perd. Joris Valčiukas, Artūras Seniuta).

Prasidėjus antrajam kėliniui Rumunijos ledo ritulininkai nubaudė mūsų šalies atstovus už gautą pražangą, kai daugumą realizavo Iulius Sarbu.

Trečiojo kėlinio metu rumunams stengiantis išlyginti rezultatą į lietuvių vartus buvo atlikta 15 metimų, bet su visais iš jų susidorojo Daniila Cepovas, kuris su komandos draugais po finalinio švilpuko šventė pergalę.

Rytoj pasaulio čempionate Lietuvos rinktinė 12:30 val. stos į akistatą su Didžiąją Britanija. Pergalė šiose rungtynėse garantuotų lietuviams bent jau bronzos medalius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.