EUROLYGA 2023

Lietuvos moterų teniso rinktinė kovos dėl patekimo į pirmą Billie Jean King taurės grupę

Lietuvos moterų teniso rinktinė pergalingai žengia Suomijoje vykstančiose Billie Jean King taurės antros grupės Europos-Afrikos zonos varžybose.

Lietuvos moterų teniso rinktinė kovos dėl patekimo į pirmą Billie Jean King taurės grupę.<br> Suomijos teniso federacijos nuotr.
Lietuvos moterų teniso rinktinė kovos dėl patekimo į pirmą Billie Jean King taurės grupę.<br> Suomijos teniso federacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2022, 1:36 PM

Šiandien jau po vienetų susitikimų užsitikrinusios pergalę prieš Liuksemburgo rinktinę, lietuvės nenukris žemiau antrosios vietos turnyro B grupėje. Tai reiškia, jog penktadienį Lietuvos rinktinė kausis dėl patekimo į pirmąją Billie Jean King taurės grupę.

Pirmąją pergalę dvikoje prieš Liuksemburgą iškovojo rinktinės debiutantė Andrė Lukošiūtė. Permainingame susitikime ji 6:0 4:6 6:1 įveikė Marie Weckerle. Tuo tarpu rinktinių lyderių Justinos Mikulskytės ir Mandy Minellos mačas tetruko 4 minutes. Lietuvei laimėjus pirmąjį geimą Liuksemburgo tenisininkė pasitraukė iš kovos.

Dvejetų susitikimas tarp Klaudijos Bubelytės ir Patricijos Paukštytės bei Ernos Brdarevič ir Claudines Schaul įtakos galutinei rinktinių susitikimo baigčiai nebeturės.

Po rytoj įvyksiančio Lietuvos ir Izraelio tenisininkių susitikimo paaiškės, kuri iš komandų B grupėje užims pirmąją vietą, o kuri liks antra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: impact Investments and nlocking Growth