EUROLYGA 2023

Legendinis F. Mayweatheris grįžta į bokso ringą

Vienas geriausių visų laikų pasaulio boksininkų amerikietis Floydas Mayweatheris, kuris per karjerą nepralaimėjo nėkart, šį šeštadienį aštuonių raundų parodomoje kovoje susitiks su taip pat ringe dar nesuklupusiu tėvynainiu Donu Moore‘u. Ši kova vyks Dubajuje, ant vieno prabangiausių pasaulyje viešbučių „Burj Al Arab“ stogo – sraigtasparnių nusileidimo aikštelės.

Legendinis F. Mayweatheris grįžta į bokso ringą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Legendinis F. Mayweatheris grįžta į bokso ringą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2022, 10:16 AM

Į įspūdingą renginį parduodama tik 20 bilietų. Vieno kaina – apie 200 tūkstančių eurų! Gegužės 14 d. nuo 21.00 val. Lietuvos sporto gerbėjai turės išskirtinę galimybę mėgautis šiuo trijų valandų trukmės kvapą gniaužiančiu „Burj Battle 2022“ bokso renginiu iš Dubajaus ir tiesiogiai pamatyti nėkart nenugalėtų legendų Floydo Mayweatherio ir Dono Moore sugrįžimo kovą.

45 metų F. Mayweatheriui, kuris oficialiai yra baigęs karjerą, tai bus jau trečioji parodomoji kova. Praėjusioje 2017 metais jis įveikė UFC superžvaigždę airį Conorą McGregorą. 173 cm ūgio F. Mayweatheris pasaulio čempionu yra tapęs net 15 kartų penkiose skirtingose svorio kategorijose. Jo sąskaitoje profesionalų varžybose – visos 50 pergalių (27 nokautai). Per karjerą jis yra uždirbęs 1,2 milijardo JAV dolerių.

42 metų 178 cm D. Moore‘as 2015 metais buvo F. Mayweatherio treniruočių partneris. D. Moore‘as profesionalų ringe laimėjo 18 kovų, vieną baigė lygiosiomis.

Nestigs intrigos ir „apšildančiose“ kovose. Buvęs UFC čempionas brazilas Andersonas Silva galynėsis su tautiečiu Bruno Machado. Praeityje dviejų skirtingų svorio kategorijų planetos čempionas Badou Jackas iš Gambijos kovos su žinomu egiptiečiu Hany Atiyo. Moterų akistatoje susitiks tituluota belgė Delfine Persoon ir nenugalėta prancūzė Elhem Mekhaled.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.