EUROLYGA 2023

Latvija pasaulio čempionate per kėlinį praleido 5 įvarčius

Tamperėje ir Helsinkyje (Suomija) vykstančiame pasaulio ledo ritulio čempionato elitiniame divizione dar vieną apmaudų pralaimėjimą patyrė Latvijos rinktinė, kuri 1:5 (0:5, 0:0, 1:0) nusileido Čekijos ledo ritulininkams.

Latvijos ledo ritulio rinktinė pralaimėjo Čekijai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Latvijos ledo ritulio rinktinė pralaimėjo Čekijai.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-20 01:03

Čekijos ledo ritulininkai savotiškai reabilitavosi už du pralaimėjimus iš eilės pirmenybėse.

Latviai jau pirmame kėlinyje sugebėjo praleisti penkis įvarčius ir intriga buvo baigta. Trečiojo kėlinio pradžioje prestižo įvartį pelnė Arturas Kulda.

B grupėje jau visos aštuonios komandos yra sužaidusios po keturias rungtynes ir nė viena nėra nepraradusi taškų. Pirmauja Švedija su 11 taškų, antri suomiai su 10 taškų.

Latviai su austrais turi po 3 taškus ir užima 6–7 vietas bei lenkia tik 1 tašką surinkusią Didžiąją Britaniją. Su ja Latvija žais gegužės 22-ąją dieną ir galės pasigerinti situaciją.

A grupėje Kanados rinktinė turėjo problemų su autsaideriais Kazachstano ledo ritulininkais, bet vis tiek juos nugalėjo 6:3 (3:2, 1:0, 2:1).

Kazachai pirmame kėlinyje dukart buvo priekyje, tačiau kanadiečiai ne tik išlygindavo rezultatą, tačiau ir išsiveržė į priekį po Damono Seversono smūgio.

Antrame kėlinyje rezultatas tapo 4:2 ir nors Azijos atstovai sumažino atsilikimą 4:3, galiausiai Kanada prispaudė varžovus.

Kanadiečiai ir toliau žengia be pralaimėjimų, turėdami po 4 mačų 12 taškų. Kazachai lieka vienintele ekipa čempionate, kuri nepelnė nė taško – jie gegužės 20-ąją bandys įveikti Slovakiją, turinčią 3 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.