EUROLYGA 2023

R. Nadalis po pergalės prieš N. Džokovičių vėl užsiminė apie artėjančią karjeros pabaigą – įvardijo pagrindinę to priežastį

Nepaisant Rafaelio Nadalio (ATP-5) įspūdingos pergalės prieš Novaką Džokovičių (ATP-1) „Roland Garros“ ketvirtfinalyje, 35-erių ispanas dar kartą užsiminė apie karjeros pabaigą.

 R. Nadalis.<br> Sipa/Scanpix nuotr.
 R. Nadalis.<br> Sipa/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2022, 12:27 PM, atnaujinta Jun 1, 2022, 4:43 PM

59-ajame tarpusavio susitikime R.Nadalis po keturių setų kovos, 6:2 4:6 6:2 7:6 (7:4) įveikė serbą ir pusfinalyje susitiks su Alexanderiu Zverevu (ATP-3).

Atrodė, kad R.Nadalio po kortą judėjo be problemų, tačiau, kaip jis atskleidė po rungtynių spaudos konferencijoje, tai nereiškia, kad jis rado sprendimą dėl savo ilgalaikės pėdos problemos.

„Esu pakankamai senas, kad neslėpčiau dalykų ir ateidamas čia nesakyčiau to, kuo netikiu. Nežinau, kas gali nutikti. Manau, kaip sakiau anksčiau, žaisiu šiame turnyre, nes darau viską, kad būčiau pasiruošęs žaisti šį turnyrą, bet nežinau, kas bus vėliau.

Situacija su pėda yra tokia, kokia yra. Todėl jei nerasime patobulinimo ar nedidelio sprendimo, man bus be galo sunku.

Dabar tiesiog mėgaujuosi kiekviena diena, kai turiu galimybę būti čia, ir daug negalvoju apie tai, kas gali nutikti ateityje. Žinoma, toliau kovosiu, kad rasčiau sprendimą, bet kol kas jo neturime.

Tad vien suteikęs sau galimybę žaisti dar vieną pusfinalį čia, „Roland Garros“ turnyre, suteikiau sau daug energijos“, – kalbėjo 35-erių ispanas.

R.Nadalis taip pat pasidalijo vienu skirtumu nuo „Italian Open“ čempionato, iš kurio jis iškrito jau 3-ajame rate. Ispanas atskleidė, kas jo manymu, padeda jam išlikti sveikam – bent jau šiuo metu.

„Romoje su savimi neturėjau gydytojo, čia aš jį turiu. Darau viską, kad šiame turnyre žaisčiau geriausiomis įmanomomis sąlygomis.

Po to, atvirai pasakius, nežinau, kaip bus, bet čia man viskas bus gerai“, – atvirai kalbėjo R.Nadalis.

Rafa yra daugiausia kartų istorijoje „Grand Slam“ turnyrus laimėjęs tenisininkas – 21, o „Roland Garros“ čempionate ispanas siekia net 14-ojo titulo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.