EUROLYGA 2023

Svajonės išsipildymas: tinklininkė Rūta Staniulytė karjerą tęs Prancūzijos čempionių gretose

Viena geriausių Lietuvos tinklininkių Rūta Staniulytė sulaukė neeilinės galimybės – sportininkė pasirašė sutartį su stipriausiu Prancūzijos klubu „Le Cannet“. Ši ekipa yra Prancūzijos čempionė ir kitą sezoną rungtyniaus CEV Čempionų lygoje.

R.Staniulytė.<br>tfocvolley.fr nuotr.
R.Staniulytė.<br>tfocvolley.fr nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2022, 4:45 PM, atnaujinta Jul 12, 2022, 4:48 PM

Praėjusiame sezone R. Staniulytė žaidė kitoje Prancūzijos ekipoje „Terville-Florange“. Ši komanda nustebino daugelį ekspertų ir pateko į čempionato pusfinalį.

Tik pusfinalyje ji turėjo pripažinti tos pačios „Le Cannet“ komandos pranašumą.

„Po sezono kažkokių konkrečių pasiūlymų iš kitų klubų neturėjau, išskyrus savojo. Visgi pratęsti kontrakto neskubėjau ir norėjau palaukti kažkokių pasiūlymų iš kitur.

Vieną dieną su manimi susisiekė „Le Cannet“ agentas ir pateikė pasiūlymą. Nė nedvejojusi pasakiau taip“, – džiaugėsi R. Staniulytė.

Sportininkė neslepia, kad į greta Kanų įsikūrusią komandą svajoja patekti daugelis.

„Dėl to viskas gavosi labai greitai. Žinoma, vienas iš didžiausių pliusų yra tas, kad su šia komanda žaisime Čempionų lygoje.

Apie tokią galimybę anksčiau net nebūčiau pagalvojusi. Tas labai motyvuoja ir su nekantrumu laukiu ateinančio sezono“, – sakė R. Staniulytė.

Kita Prancūzijoje rungtyniavusi lietuvė Monika Šalkutė karjerą tęs Italijoje. Ji pasirašė sutartį su „Marsala Volley“ ekipa, rungtyniaujančia „Serie A2“ lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.