EUROLYGA 2023

Europos golfo čempionate – dar vienas solidus G. B. Starkutės pasirodymas

Prancūzijoje vykstančiame Europos moterų golfo čempionate pozicijas toliau gerina lietuvė Gilė Bitė Starkutė. Lietuvos sportininkė trečiąją varžybų dieną – penktadienį – raundą sužaidė su 69 smūgiais (PAR -3) ir varžybų rikiuotėje iš 27-os pozicijos pakilo į 24-ąją.

Prancūzijoje vykstančiame Europos moterų golfo čempionate pozicijas toliau gerina lietuvė Gilė Bitė Starkutė<br> A.Starkaus nuotr.
Prancūzijoje vykstančiame Europos moterų golfo čempionate pozicijas toliau gerina lietuvė Gilė Bitė Starkutė<br> A.Starkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2022, 11:01 AM

Iš viso lietuvės sąskaitoje per tris dienas – 211 smūgių (PAR -5). Lietuvos sportininkė užtikrintai pateko į pajėgiausių 60-uką, kuris tęs kovą paskutinę dieną – šeštadienį.

„Šiandien žaidžiau ramiai. Rezultatas nei labai geras, nei labai blogas“, – sakė G. B. Starkutė.

Kaip ir dieną prieš tai, lietuvei vėl vieną kartą teko gelbėtis iš sudėtingos situacijos. Po pirmo smūgio link 15-os duobutės kamuoliukas atsidūrė krūmuose. Nepaisant to, šįkart lietuvė atliko sėkmingą smūgį iš krūmų ir duobutę užbaigė užfiksuodama „birdie“ (PAR -1).

G. B. Starkutė 2019 metais Europos čempionate buvo 30-a, 2020 metais – 35-a, o 2018 ir 2021 metais į 60-uką neprasibrovė.

„Šis golfo laukas Prancūzijoje tikrai nėra pats sudėtingiausias, bet jis labai geros formos ir puikiai prižiūrėtas. Tuo tarpu žaidėjų lygis yra aukščiausias iš visų buvusių čempionatų“, – pasakojo G. B. Starkutė.

Europos čempionate – dvivaldystė. Pirmąsias dvi dienas turnyre pirmavusią anglę Charlottę Heath pasivijo belgė Savannah de Bock (PAR -13). Trečiąją poziciją dalinasi prancūzė Ines Archer ir Andrea Lignell (PAR -12).

Varžybose startavo 144 žaidėjos, iš jų paskutinę dieną startuos 60.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.