EUROLYGA 2023

LSU studentai Europos universitetų žaidynėse pasipuošė bronza

Lodzėje (Lenkija) vykstančiose penktosiose Europos universitetų žaidynėse Lietuvos dziudo komanda, kurios didžiąją dalį sudarė Lietuvos sporto universiteto (LSU) studentai, iškovojo garbingą trečiąją vietą.

Jaunieji LSU dziudo meistrai studentų žaidynėse lipo ant nugalėtojų pakylos.<br>LSU nuotr.
Jaunieji LSU dziudo meistrai studentų žaidynėse lipo ant nugalėtojų pakylos.<br>LSU nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2022, 10:43 AM

Lietuvos dziudo meistrai 4:0 įveikė Čekijos, 6:0 Bosnijos ir Hercegovinos komandas, o ketvirtfinalyje susitiko su Prancūzijos „Grenoble Alpes“ universiteto sportininkais. Atkakli kova baigėsi lygiosiomis 3:3.

Ištraukus burtus paaiškėjo, kad 73 kg svorio kategorijos sportininkai susitiks lemiamai kovai ir kovos dėl auksinio pergalingo taško.

Lemiamoje kovoje LSU studentas Kęstutis Vitkauskas dar kartą laimėjo prieš Prancūzijos atstovą.

Pusfinalyje K.Vitkausko ir Lolitos Dudėnienės treniruojama Lietuvos komanda nusileido Ukrainos atstovams, o kovoje dėl trečiosios vietos įveikė Paryžiaus „Est Creteil“ (Prancūzija) studentus.

Lietuvos komandai atstovavo LSU sportininkai Sandra Žievytė, K.Vitkauskas, Dalia Mackonytė, Titas Kasparavičius, Miglė Julija Dudėnaitė ir Lukas Lažauninkas.

Be to, organizatoriams pakeitus nuostatus ir leidus į komandas įtraukti ir kitų tos pačios šalies universitetų sportininkus, prie LSU sportininkų prisijungė trys Vytauto Didžiojo universiteto ir vienas Lietuvos karo akademijos studentas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.