EUROLYGA 2023

Šeštadienį Vilniaus Katedros aikštė taps milžinišku teniso aikštynu

Šių metų rugpjūčio 6 dieną Vilniaus Katedros aikštė dienai taps vienu dideliu teniso aikštynu. Čia bus įrengta 20 mini teniso kortų, kuriuose 5 valandas vyks teniso treniruotės. Šias treniruotes, kuriose savo jėgas galės išbandyti visi norintys – vaikai, suaugę, senjorai – ves Vilniaus teniso akademijos treneriai, sportininkai, tarp kurių bus ir buvę Lietuvos vyrų teniso rinktinės nariai.

Savaitgalį Vilniuje vyks teniso šventė.<br>Vilniaus teniso akademijos nuotr.
Savaitgalį Vilniuje vyks teniso šventė.<br>Vilniaus teniso akademijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 4, 2022, 9:05 AM

„Tiesiog norime parodyti vilniečiams, kad tenisas yra paprasta sporto šaka. Smagi veikla, kuria užsiimti iš esmės gali kiekvienas. Nuoširdžiai tikiu, kad bus nemažai žmonių, kurie mūsų šventėje paims į ranką raketę pirmą sykį, o vėliau dar ne kartą ir ne du grįš jau į tikrus teniso kortus“, – sako Vilniaus teniso akademijos atstovė Jūratė Graževičiūtė-Kiaulakė.

Treniruotės, vienos iš kurių trukmė bus 30 minučių, vyks nuo 10 iki 15 valandos. Vienoje aikštelėje vienos treniruotės metu bus ne daugiau kaip 6 tenisą pažinti norintys žmonės.

Renginys „Vilniaus teniso akademijos vasaros festivalis Katedros aikštėje“ yra finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis ir yra šiemet 699-ąjį gimtadienį mininčio Vilniaus šventinės programos dalis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.