EUROLYGA 2023

Lietuvos paralimpiečiui E. Česoniui nepavyko startuoti varžybose Velse: atletą partrenkė automobilis Automobilio vairuotojas pasišalino iš įvykio vietos, pradėtas tyrimas

Lietuvos paralimpietis Ernestas Česonis turėjo dalyvauti Velse vykusiose paratriatlono varžybose, tačiau 39-erių atletas dėl patirtų sužalojimų kovą dėl apdovanojimų turėjo stebėti iš šalies. E.Česonį partrenkė automobilis ir jis susižeidė riešą.

Ernestas Česonis.<br>Archyvo nuotr.
Ernestas Česonis.<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2022, 10:08 AM, atnaujinta Aug 8, 2022, 10:12 AM

Apie tai plačiau savo feisbuke papasakojo pats paralimpietis.

„Kaip sakoma liūdesėėėlis. Kartais nutinka dalykai, kurių negali kontroliuoti, ir yra dalykai, kai nuo tavęs priklauso nedaug. Mums pavyko sukontroliuoti tikrai gerą pasiruošimą šioms varžyboms ir buvau, kaip aš jaučiausi, matyt geriausioje savo formoje, viskas ėjosi kaip iš pypkės.

Na, prasidėjo nuo to viskas, jog laiku neatkeliavo dviratis. Taip jau nutinka kartais. Čia nesiplėsiu, nors oro uosto darbuotojas mėgino nevykusiai pajuokaut, jog dviratis yra bet gausi gal kitą savaitę... Atkeliavus dviračiui, suruošiau treniruotei ir nuvažiavus kelis šimtus metrų įvyko kaip dauguma jau žinote susidūrimas su automobiliu, kuris manęs nepraleido, nors mano manymu turėjo. Tai padės išsiaiškinti policijos tyrimas, kadangi ji dar ir pasišalino iš įvykio vietos.

Atrodė pradžiai nieko baisaus, ir planavau startuoti, kol naktį pradėjau justi didelį skausmą rieše. Tuomet supratau jog nepavyks startuoti, kad ir kaip to norėjosi. Beprotiškos mintys apsivynioti penkiagubu sluoksniu teipais, ir manymas, kad gal.

Deja. Labai dėkingas visai World Triathlon LOC komandai, Ericui, Mattui Dirkui ir kitiems, kurie nuvežė ir į ligoninę, ir padėjo susisiekti su policija. Varžybų metu su skausmeliu stebėjau varžybas, bet tuo pačiu kartojau jog sugrįšiu stipresnis. Dabar trumpas tikiuosi poilsis nuo plaukimo ir žiūrėsim tolimesnes rentgeno nuotraukas. Ačiū už palaikymą!“, – feisbuke rašė E.Česonis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.