EUROLYGA 2023

Geriausią pasaulio tenisininką įveikęs N. Kyrgiosas: „Aš savo darbą atlikau geriau nei jis“ ​Iš turnyro pasitraukė ir C. Alcarazas

Nuostabi Nicko Kyrgioso (ATP-37) vasara tęsiasi. Australas surengė dar vieną nuostabų pasirodymą, įveikdamas 1-ąją pasaulio raketę – Danijilą Medvedevą.

 N. Kyrgiosas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 N. Kyrgiosas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 11, 2022, 12:28 PM

N.Kyrgiosas po 2 valandų kovos 6:7 (2:7), 6:4, 6:2 Kanadoje vykstančio „Masters“ turnyro antrajame „National Bank Open Presented by Rogers“ rate nugalėjo Rusijos tenisininką.

„Tai jau ketvirtas mūsų susitikimas ir praeityje aš turėjau daug sėkmės prieš jį. Tačiau ir jis buvo įveikęs mane anksčiau. Jaučiu, kad gerai pažįstame vienas kito žaidimo stilių.

Nesu toks žaidėjas, kuris eina į mačą ir žiūri į reitingą ar panašiai, tiesiog žiūriu su kuo aš žaidžiu ir kokiu stiliumi jie žaidžia.

Turėjau labai aiškų tikslą, kaip žaisiu, daug „padavimų-tinklas“ ir daug agresyvaus žaidimo iš galo.

Aš savo darbą atlikau geriau nei jis, viskas sprendžiasi ties tuo. Jis laimėjo pirmąjį setą ir jaučiu, kad ir ten turėjau progų laimėti“, – po mačo kalbėjo australas.

Dar vasario mėnesį N.Kyrgiosas buvo reitinguojamas 137-oje pozicijoje, tačiau 27-erių tenisininkas nuo to laiko demonstruoja puikią sportinę formą. Šią vasarą australas pasiekė Vimbldono turnyro finalą, o rugpjūčio pradžioje laimėjo „ATP 500“ turnyrą „Citi Open“.

Dabar kyla klausimas, ar jam išlaikius tokią formą pavyks laimėti „US Open“, kuris prasidės jau šio mėnesio pabaigoje, Niujorke.

Tuo tarpu „National Bank Open Presented by Rogers“ antrajame rate iškrito ir antroji turnyro raketė, 19-metis ispanas Carlosas Alcarazas (ATP-4).

Jaunasis teniso supertalentas 7:6 (7:4), 6:7 (7:9), 3:6 nusileido amerikiečiui Tommy Paului (ATP-34).

Tenisininkai už patekimą į trečiąjį etapą gavo po 90 ATP reitingo taškų ir 79 tūkst. 745 JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.