EUROLYGA 2023

Lietuvos ledo ritulininkė K. Miuller pradeda naują karjeros etapą: rungtyniaus aukščiausioje Vokietijos lygoje

Lietuvos moterų rinktinės puolėja Klara Miuller pradeda legionierės karjerą – 18-metė išvyksta į Vokietiją, kur ji gins aukščiausioje šios šalies lygoje rungtyniaujančio klubo garbę.

 Lietuvos ledo ritulininkė K. Miuller pradeda naują karjeros etapą<br> hockey.lt nuotr.
 Lietuvos ledo ritulininkė K. Miuller pradeda naują karjeros etapą<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

hockey.lt

Aug 17, 2022, 6:06 PM

18-metė ledo ritulininkė pasirašė sutartį su „Mad Dogs Mannheim“ komanda, kuri praėjusį sezoną aukščiausioje Vokietijos lygoje reguliariajame sezone liko trečia, o atkrintamosiose varžybose suklupo pusfinalio etape. Prie naujosios komandos Klara prisijungs jau šios savaitės pabaigoje.

„Manheimą pasirinkau atsižvelgusi į tai, kad studentaujant čia bus sudarytos idealios treniruočių sąlygos. Taip pat vizito čia metu man puikų įspūdį sudarė ir pati aplinka. Dabar nekantraudama laukiu sezono pradžios“, – pasirašiusi sutartį kalbėjo puolėja.

Iki šiol Klaipėdoje tobulėjusi ledo ritulininkė gimtinėje atstovavo „HC Klaipėda“ vaikų ir moterų komandoms bei varžėsi Latvijos moterų ledo ritulio čempionate gindama Elektrėnų „Amber“ klubo garbę.

Lietuvoje K. Miuller jau spėjo įsirašyti savo pavardę į šalies ledo ritulio istoriją bei yra rezultatyviausia visų laikų Lietuvos moterų rinktinės žaidėja: per du pasaulio čempionatus ji pelnė net 18 įvarčių ir pridėjo 4 rezultatyvius perdavimus. Kartu su nacionaline ekipa klaipėdietė praėjusį pavasarį džiaugėsi pasaulio čempionato IIIA diviziono sidabro medaliais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.