EUROLYGA 2023

Populiariausi šalies kikboksininkai susikaus UTMA narve

Kovinio sporto mylėtojai jau kurį laiką kalba apie kovą, kuri sugebėjo suintriguoti nuo pirmųjų žinučių apie ją: itin didelio palaikymo socialiniuose tinkluose sulaukiantis Dovydas Rimkus-Rimkenzo kausis prieš populiarumo nestokojantį klaipėdietį Dominyką Dirkstį.

Dovydas Rimkus<br> T.Bauro nuotr.
Dovydas Rimkus<br> T.Bauro nuotr.
Dovydas Rimkus<br>organizatorių nuotr.
Dovydas Rimkus<br>organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 20, 2022, 6:17 PM

Du žinomiausi ir populiariausi Lietuvos kikboksininkai susitiks „Unique & Talented martial artists“ (UTMA) narve jau rugsėjo 15 dieną.

D.Rimkus po pirmo patirto pralaimėjimo „ONE Championship“ organizacijoje paniro į gilią depresiją, kuri labiausiai pasireiškė emociniu valgymo sutrikimu. Tai lėmė itin aukštą svorio pokytį. Praėjus kiek laiko, D.Rimkus išvyko į Tailandą, kur buvo filmuojamas „Rimkenzo sugrįžta į ringą“ realybės šou. Po trijų savaičių filmavimų kikboksininkas nusprendė likti Tailande, kur užsidarė į vieno žymiausių visų laikų Tailando kovotojų salę „Santgiennoi gym“. Čia jis prelaido praleido beveik 3 mėnesius.

Po filmavimų Dovydo svoris buvo šokiruojantis – 94,8 kilogramai, tačiau bėgant laikui, svoris krito, o „Rimkenzo“ vėl susigrąžino meilę sportui. Po mėnesių praleistų „Santgiennoi gym“ jis suprato, kad nori grįžti į ringą, kad nori tai padaryti su trenksmu vietoje, kurioje jį galėtų palaikyti visi ištikimiausi fanai.

„Rimkenzo“ vadybos bei filmavimo komanda, kuri dirbo su Tailando projektu pradėjo vystyti idėją apie turnyrą gimtajame Kauno mieste. Gimė idėja turnyrą surengti būtent VDU Botanikos sode esančioje „Hoptrans“ arenoje.

Buvo planuojama, kad kova vyks su senu „Rimkenzo“ (ne)draugu Arnoldu Misiūnu, tačiau sulaukus pastarojo kovos „Jungle King“ turnyre tapo aišku, A.Misiūnas nesiekia profesionalaus kovotojo lygio ir yra per silpnas priešininkas D.Dirksčiui, kuris suskubo viešai pareikšti norintis kautis su „Rimkenzo“. Deryboms įsibėgėjus ir sudarius sutartį tarp sportininkų, sulaukus „One Championship“ leidimo „UTMA SPECIAL EVENT“ organizatoriai oficialiai praneša: tai bus pagrindinė turnyro kova.

Kovinio sporto gerbėjai iš viso galės mėgautis septyniomis intriguojančiomis kovomis, kuriose teisėjaus geriausi ir labiausiai tituluoti Lietuvos teisėjai. Turnyras prasidės keturiomis „Next Gen“ kovomis, kuriose savo meistriškumą demonstruos perspektyvus jaunimas: profesionalo karjerą pradės „Rimkenzo“ brolis Nojus, kausis Andrius Tebėra, Edgaras Semionov bei Dovydas Levickis, pagal Muay Thai taisykles kovos Paulius Leontjevas „Padcha“, o pagrindinę vakaro kovą apšildys į Lietuvos ringą po penkerių metų grįžtantis Deividas Danyla, kuris surems pirštines su buvusiu KOK čempionu Pok Bill.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.