EUROLYGA 2023

Netektis Lietuvos tinklinio bendruomenėje: mirė garsus treneris Zenonas Vansevičius

Lietuvos tinklinio federaciją pasiekė liūdna žinia – Anapilin iškeliavo ilgametis tinklinio sporto šakos puoselėtojas, Lietuvos jaunių ir jaunimo rinktinių treneris, buvęs Panevėžio sporto mokyklos ir Kauno „Dinamo“ moterų komandos treneris – Zenonas Vansevičius.

Mirė garsus Lietuvos tinklinio treneris.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Mirė garsus Lietuvos tinklinio treneris.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ltf.lt

Sep 2, 2022, 3:25 PM

„Mano gyvenimas bėgo sporto salėje, treniruotėse vaikų niekada netrūkdavo. Turėdavau po keturias grupes ir po vieną rezervinę. Gyvenau sporto salėje, į kambarį užbėgdavau tiktai pasikeisti sportinių marškinėlių ir užkąsti.“ Apie savo atrastą meilę tinkliniui, trenerio darbą ir jaunimo ugdymui knygoje „Lietuvos tinklinis“ trenerio prisiminimais dalinosi M. Marcinkevičiūtė. Trenerio jaunučių rinktinė tapo SSRS čempione.

Už tinklinio sporto šakos puoselėjimą Panevėžio mieste apdovanotas Treneris išaugino ir tokius auklėtinius kaip R. Lukšys, V. Kireilis, R. Palionis, R. Uždavinys, A. Skrebė, F. Gasiūnas, R. Misevičius, kurie vėliau garsino „Kuro aparatūros“ vardą.

Su Treneriu bus galima atsisveikinti šeštadienį, urna su velionio palaikais bus pašarvota 9:00–16:00 val. „Grauduvoje“, prie Ramygalos g. kapinių, mažojoje salėje. Laidotuvės vyks šeštadienį 16:00 val. Ramygalos g. kapinėse.

Reiškiame gilią užuojautą trenerio Zenono artimiesiems, auklėtiniams ir visiems jį pažinojusiems. Ilsėkites ramybėje, Treneri…

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.