EUROLYGA 2023

Skausmingai komiška situacija – laimėjęs „US Open“ turnyro mačą R. Nadalis rakete vos nesulaužė sau nosies

Niujorke (JAV) ketvirtadienį tęsiasi paskutinysis šio sezono „Didžiojo kirčio“ serijos – „US Open“ – teniso turnyras. Ir toliau jame kovoja po pilvo raumenų traumos atsigavęs jau legendinis ispanas 36-erių Rafaelis Nadalis (ATP-3).

 Rafaelis Nadalis<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 Rafaelis Nadalis<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2022, 1:21 PM, atnaujinta Sep 2, 2022, 1:25 PM

Šį kartą jis antrame rate per 2 valandas 36 minutes 2:6, 6:4, 6:2, 6:1 palaužė kaskart jo kelyje atsirandantį italą Fabio Fognini (ATP-60). Tai buvo buvo jau 14-oji Rafos pergalė iš 18 tarpusavio mačų su italu.

Ketvirtajame sete R.Nadalis pateko į skausmingai juokingą situaciją – jis pats savo rakete prasikirto sau nosį. Mat atmušus kamuoliuką, raketė atsitrenkė į dangą ir nuspyruokliavo tiesiais į Rafos nosį.

Mačas kuriam laikui buvo pristabdytas, kol ispanui buvo suteikta medicininė pagalba.

„Anksčiau buvau prasikirtęs nosį golfo lazdos pagalba. Tačiau gyvenime nebuvo to, kad rakete vožčiau sau į veidą, o juolab, susižaločiau sau nosį. Net ir pagalvoti apie tai negalėjau, koks baisus tai ginklas.

Man labai skaudėjo, nes smūgis buvo stiprus – pagalvojau iš pradžių, jog susilaužiau nosį ir gulėdamas buvau šoko būsenoje.

Ir dabar jaučiuosi tragiškai blogai, nes jaučiu kaip tinsta veidas, nemalonu. Vadinasi, jei gavau iš raketės, gali būti, kad žaidžiau blogai. Stop, stop, juokauju“, – po pergalės kalbėjo traumuotas R.Nadalis.

Ispanas kitame etape susikaus su prancūzu Richardu Gasquet (ATP-91).

Į trečia varžybų etapą pateko ir 19-metis Carslosas Alcarazas (ATP-4) antrajame vienetų varžybų etape 6:2, 6:1, 7:5 pranokęs argentinietį Federico Corią (ATP-78).

Kitame etape jaunasis ispanų talentas susikaus su JAV atstovu Jensonu Brooksby (ATP-43).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.