EUROLYGA 2023

Prasmingas golfas: Lietuvos žaidėjai susiburs labdaringam tikslui

Visuomenėje neretai vyrauja nuomonė, jog golfas – individualus ir tik asmeninį malonumą teikiantis užsiėmimas. Tačiau tai tėra įsisenėję stereotipai, kurie, aktyvėjant informacijos sklaidai apie šį žaidimą, vis labiau praranda savo svorį, lūžta ir atskyla nuo golfo pasaulio, atidengdami tikrąją jo pusę. Pasirodo, golfas išties gali būti gerų emocijų, vienybės, ir kilnių darbų lopšys.

 Prasmingas golfas: Lietuvos žaidėjai susiburs labdaringam tikslui<br> organizatorių nuotr.
 Prasmingas golfas: Lietuvos žaidėjai susiburs labdaringam tikslui<br> organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 9, 2022, 6:39 PM

Rugsėjo 10 d. šalia Vilniaus įsikūrusiame ir 16-liktą gimtadienį atšventusiame Europos Centro Golfo Klube vyks labdaringas „6th Czeslaw Okinczyc golf cup 2022“ golfo turnyras, organizuojamas siekiant suvienyti Lietuvos golfo žaidėjus kilniam tikslui – tradiciniam labdaringam renginiui, kurio metu surinktos lėšos bus skirtos Pal. kun. Mykolo Sopočkos hospiso, bei šio hospiso partnerių Ukrainoje veiklai paremti. Hospisas, tai vieta kurioje sunkiomis ir nepagydomomis ligomis sergantiems asmenims teikiama profesionali medicininė, psichologinė, socialinė, dvasinė pagalba, priežiūra, slauga.

„Nepaprastai džiaugiuosi, kad su Europos Centro Golfo Klubu jau šeštą kartą organizuojame labdaringus turnyrus. Malonu, jog kasmet turnyro dalyvių, svečių ir surinktų lėšų skaičius vis auga. Praėjusiais metais surinkti net 43 000 Eur. Šiemet renginyje dalyvaus net 88 golfo žaidėjai ir 90 kviestinių svečių. Šis turnyras, tai įrodymas, kad golfo žaidėjai buriasi ten, kur reikalinga pagalba žmonėms,“ – sako pagrindinis labdaringų golfo turnyrų organizatorius ir sumanytojas, Lietuvos Respublikos nepriklausomybės atkūrimo akto signataras, Lietuvos Golfo Federacijos prezidentas, ambasadorius Česlav Okinčic.

„Kadangi per tiek metų jau spėjome vėl ir vėl įsitikinti, jog golfo bendruomenės gerumas yra begalinis, norime jiems atsidėkoti, sukurdami išties įsimintiną dieną. Po labdaringo turnyro golfo klube koncertuos tenoras Vaidas Vyšniauskas, tenoras Mindaugas Jankauskas, sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė, džiazo pianistas prof. Artūras Anusauskas ir dvylikametis smuikininkas Patrikas Tropa. Renginio programoje taip pat numatytas aukcionas, kurį ves savo srities profesionalas Dainius Martinaitis. Surinktos lėšos bus aukojamos Lietuvos ir Ukrainos hospisams,“ – nekantraudama naujienomis dalinasi Europos Centro Golfo Klubo direktorė Irma Markevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.