EUROLYGA 2023

Pinigų lietus garantuotas: F. Mayweatheris planuoja dar vieną kovą su UFC legenda C. McGregoru

Nė vienos kovos per savo jau pabaigtą karjerą nepralaimėjęs amerikiečių boksininkas Floydas Mayweatheris jaunesnysis sako, kad kitais metais nori dar kartą susikauti su UFC žvaigžde Conoru McGregoru parodomojoje kovoje.

F. Mayweatheris ir C. McGregoras.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
F. Mayweatheris ir C. McGregoras.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-22 13:26, atnaujinta 2022-09-22 13:39

45 metų Mayweatheris 2017 m. paskutinėje savo profesionalios karjeros kovoje C.McGregorą sustabdė 10-ajame raunde.

Po pasitraukimo iš profesionalaus sporto F.Mayweatheris yra dalyvavęs keliose parodomosiose kovose, ir sako, kad derasi dėl galimybės ateinančiais metais vėl kovoti su C.McGregoru.

„Nežinome, ar tai bus parodomoji, ar tikra kova, – sakė jis laikraščiui „Daily Mail“. – Aš labiau norėčiau, kad tai būtų parodomoji dvikova.“

Vėliau C.McGregoras savo „Instagram“ paskyroje paskelbė nuotrauką iš jų ankstesnės kovos su žyme „not interested“ (liet. „nedomina“).

F.Mayweatheris pasiūlė „Allegiant“ stadioną, kuriame žaidžia JAV amerikietiško futbolo lygos NFL komanda „Las Vegas Raiders“, kaip galimą vietą jo antrajam mačui su C.McGregoru.

„Jie jau kalbėjosi su manimi apie mano skaičius, kuriuos gausiu“, – portalui TMZ sakė F.Mayweatheris ir pridūrė: „tai 9 skaičiai“.

„Žinote, kad su Floydu Mayweatheriu reikia pradėti derėtis bent nuo 100 milijonų.“

Šį savaitgalį F.Mayweatheris dalyvaus dar vienoje parodomojoje kovoje Japonijoje, kur susitiks su MMA žvaigžde Mikuru Asakura.

173 cm ūgio amerikiečių bokso legenda pasaulio čempionu yra tapęs net 15 kartų penkiose skirtingose svorio kategorijose. Jo sąskaitoje profesionalų kovose – 50 pergalių (27 nokautai) ir nė vieno pralaimėjimo. Per karjerą jis yra uždirbęs 1,2 milijardo JAV dolerių.

Po to, kai pabaigė savo profesonalią karjerą F.Mayweatheris yra dalyvavęs keliose parodomosiose kovose, įskaitant ir praėjusių metų kovą su „YouTube“ žvaigžde Loganu Paulu.

C.McGregoras grįžo į UFC po pralaimėjimo prieš F.Mayweatherį, tačiau jam sunkiai sekėsi iš naujo atrasti formą, kuri anksčiau padėjo jam tapti pirmuoju UFC čempionu dvejose skirtingose svorio kategorijose vienu metu.

34 metų airis pralaimėjo tris iš keturių pastarųjų UFC kovų ir šiuo metu sveiksta po kojos lūžio, kurį patyrė prieš metus pralaimėdamas Dustinui Poirier.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.