EUROLYGA 2023

„Hockey Punks“ išvykoje turėjo pripažinti Rygos „Dinamo“ pranašumą

Po kovų IIHF Kontinentinėje taurėje į vietines Optibet ledo ritulio lygos pirmenybes sugrįžo „7bet-Hockey Punks“ ledo ritulininkai.

 „Hockey Punks“ išvykoje turėjo pripažinti Rygos „Dinamo“ pranašumą<br> hockey.lt nuotr.
 „Hockey Punks“ išvykoje turėjo pripažinti Rygos „Dinamo“ pranašumą<br> hockey.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2022, 10:17 PM

Trečiadienį Rygoje „pankai“ stojo į kovą su garsiąja Rygos „Dinamo“: savo namų arenoje stipresni buvo nepriekaištingą gynybą demonstravę rygiečiai, kurie šventė pergalę 4:0.

Kone visus klausimus Latvijos klubas išsprendė jau pirmoje rungtynių dalyje. Jau devintąją rungtynių sekundę į svečių vartus krito pirmasis įvartis, kurio autorius Reinis Martinšas Lejniekas (00:09, rez. perd. Patrikas Zabusovas, Reinis Demitersas). Vos po kelių minučių „Dinamo“ pelnė ir dar du įvarčius. Skirtumą padvigubino Mikelis Redlihas (06:20, rez. perd. R.M.Lejniekas, R.Demitersas), o dar vieną įvartį pridėjo Sandis Grinbergas (08:10, rez. perd. Renaras Ciprusas).

Solidų pranašumą įgiję „Dinamo“ ir toliau kur kas dažniau lankėsi prie „7bet-Hockey Punks“ vartų, bet vilniečių vartus užtikrintai saugojo Sergejus Pisarenko. Visgi, trečiojo kėlinio pabaigoje dar kartą nuleisti rankas teko ir jam, po Patriko Zabusovo tikslios atakos daugumoje (57:38, rez. perd. Georgijus Pujacas, Mikelis Redlihas).

Nepaisant pralaimėjimo penktoje OHL pozicijoje išlikusi „7bet-Hockey Punks“ kitas lygos rungtynes žais jau spalio 1 dieną, taip pat išvykoje, su „MOGO“ komanda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.