EUROLYGA 2023

Prieš pasaulio plaukimo taurės varžybas D. Rapšys susidūrė su problemomis: „Galvojau, viskas – nebevažiuosiu“

Geriausi Lietuvos plaukikai antradienį pakėlė sparnus į spalio 21–23 dienomis vyksiančias FINA pasaulio taurės varžybas. Jose Lietuvos garbę gins Rūta Meilutytė, Danas Rapšys, Andrius Šidlauskas ir Tomas Navikonis.

D.Rapšys.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
D.Rapšys.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
D. Rapšys.<br>D. Kibirkščio nuotr.
D. Rapšys.<br>D. Kibirkščio nuotr.
D.Rapšys.<br>Lietuvos plaukimo federacijos nuotr.
D.Rapšys.<br>Lietuvos plaukimo federacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 18, 2022, 9:43 AM

Berlyno mieste vyksiančias varžybas galėjo praleisti vienas iš rinktinės lyderių D.Rapšys. Antradienio ryte sportininkas teigė, kad prieš pat skrydį niekur nerado savo paso ir jau buvo informavęs trenerį, kad į pasaulio taurės etapą Vokietijoje nevyks.

„Nuotaikos neblogos, tik šiandien ryte neberadau paso. Turėjau išvažiuoti valandą anksčiau, bet namie visą valandą ieškojau, jau galvojau, viskas – nebevažiuosiu, pasakiau treneriui, kad lieku, reiks gamintis naują, bet radau, kažkur mašinoje tarp durelių užkritusį, tai lėkiau visą kelią, spėjau“, – pasakojo 27-erių panevėžietis.

Vasarą vykusių startų metu su traumų problemomis susidūręs D.Rapšys teigė, kad tikrąją savo formą jis išvys netrukus prasidėsiančių varžybų metu.

„Kol kas visai gerai, nejaučiu bėdų (dėl praeityje patirtų traumų – red.), o kaip bus – matysime, ateina startai, krūviai bus milžiniški, žiūrėsime, ar atlaikysiu“, – kalbėjo D.Rapšys.

Po FINA pasaulio taurės etapo Vokietijoje sportininkai persikels į Kanados miestą Torontą, o lapkritį trečiasis varžybų etapas vyks JAV mieste Indianapolyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.