EUROLYGA 2023

Pasaulio kikbokso čempionu tapęs S. Maslobojevas-Kuvalda parduos savo brangų daiktą – paskelbė aukcioną

Spalio 8-oji garsiausiam Lietuvos kikbokso atstovui Sergejui Maslobojevui jau daugiau niekada gyvenime nebus tik paprasta data. Sportininkas prie begalės savo titulų ir dviejų pasaulio kikbokso mėgėjų čempionų vardų pridėjo išsvajotą bei geidžiamą geriausiojo profesionalo trofėjų – auksinį čempionišką diržą.

 Sergejus Maslovojevas parduoda savo čempioniškas pirštines<br> feisbuko koliažas
 Sergejus Maslovojevas parduoda savo čempioniškas pirštines<br> feisbuko koliažas
Kovoje dėl pasaulio kikbokso profesionalų čempiono diržo S.Maslobojevas įveikė T.Khbabezą ir rengiasi apginti prestižinį titulą.<br>Nuotr. i
Kovoje dėl pasaulio kikbokso profesionalų čempiono diržo S.Maslobojevas įveikė T.Khbabezą ir rengiasi apginti prestižinį titulą.<br>Nuotr. i
Sergejus Maslobojevas, bušido, Kuvalda, MMA<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Sergejus Maslobojevas, bušido, Kuvalda, MMA<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kovoje dėl pasaulio kikbokso profesionalų čempiono diržo S.Maslobojevas įveikė T.Khbabezą ir rengiasi apginti prestižinį titulą.<br>Nuotr. i
Kovoje dėl pasaulio kikbokso profesionalų čempiono diržo S.Maslobojevas įveikė T.Khbabezą ir rengiasi apginti prestižinį titulą.<br>Nuotr. i
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2022-10-24 20:49, atnaujinta 2022-10-24 21:58

Grėsmingą „Kuvaldos“ pravardę prisijaukinęs kovotojas spalio pradžioje Nyderlandų Arnheimo mieste vykusiame didžiausiame „Glory“ organizacijos metų renginyje „Collision 4“ žengė į ringą ir susikovė dėl čempiono titulo su 30-mečiu marokiečiu Tariku Khbabezu.

„Marokietiškojo Tysono“ pravardę turintis varžovas dėl galimybės vadintis geriausiuoju pasaulio kikboksininku pussunkio svorio kategorijoje specialiai perėjo iš sunkaus svorio kategorijos, kur „Glory“ organizacijoje grūmėsi trejus metus, o iš viso jis progesionaliame ringe buvo iškovojęs 47 pergales.

Nuaidėjus penkių raundų paskutiniam gongui, rankas kėlė abu atletai, visgi trys teisėjai iš penkių įžvelgė Lietuvos sportininko pranašumą – 47:48, 48:47, 46:49, 48:47, 48:47.

Dabar S.Maslobojevas per socialinius tinklus paskelbė, kad atsisveikins su vienu iš svarbiausių savo čempioniškos kovos daiktu – kovos pirštinėmis. Sportininkas tikino, kad skelbdamas aukcioną ir parduodamas jam sėkmę atnešusias pirštines jis nori padėti su Rusijos agresija kovojančiai Ukrainai ir savo pasirengimui kitoms kovoms.

Lėšas, gautas už pirštines, jis padalins lygiomis dalimis.

„Kreipiuosi į visus Jus – draugai, bičiuliai ir brangūs mano gerbėjai!, – skelbia feisbuko paskyroje S.Maslobojevas. – Noriu, kad tai išgirstumėte bei pasistengtumėte teisingai mane suprasti, o jei suprasite, tuomet prašau nepatingėti ir pasidalinti šiuo pranešimu su savo draugais bei artimaisiais.

Tai ne pirmas mano kartas, teko ir anksčiau ieškoti būdų kaip galima būtų padėti, bet reaguojant į paskutinių dienų įvykius ir suprantant, kad neužiligo žiema, noriu dar kartą prisidėti prie pagalbos Ukrainai, tikiu, kad tuo pačiu ir prie jos pergalės prieš agresorę rusiją.

Prie pergalės prieš šalį, kuri nuo šių metų vasario 24-os dienos, kiekvieną mielą dieną žudo nekaltus civilius ir savo Tėvynę ginančius patriotus/didvyrius.

Tad nusprendžiau, paskelbti, vieno man labai brangaus daikto aukcioną. Daikto, kurio dėka aš įgyvendinau DIDŽIAUSIĄ savo gyvenimo svajonę – tapau galingiausios pasaulyje kikbokso organizacijos #GLORY pussunkio svorio kategorijos čempionu!

Šis #daiktas ne tik man padėjo siekti savo gyvenimo pergalės, bet ir mano gimtąjai šaliai – Lietuvai, padovanojo pergalę kurios iki manęs dar nei vienam lietuviui nebuvo pavykę pasiekti.

SKELBIU SVAO PIRŠTINIŲ , KURIOMIS 2022.10.08 AŠ PASIEKIAU DIDŽIAUSIĄ SAVO GYVENIMO PERGALĘ, AUKCIONĄ KUO JOS UNIKALIOS?

1. Kaip jau ir minėjau, jomis kovojau savo titulinėje kovoje.

2. Pirštinėse ne tik mano 18-us metus liejamo prakaito likučiai, bet įtariu, kad pažiūrėjus per mikroskopą, būtų nesunkiai įmanoma rasti ir mano oponento Tarick Khbabez DNR likučių

3. Ant pirštinių ne tik pasirašysiu, bet ir asmeniškai jas įteiksiu aukciono laimėtojui bei kartu įsiamžinsime nuotraukoje.

AUKCIONO TIKSLAS:

50% aukciono lėšų bus pervesta į VšĮ „Vakarų istorijos fondas“ sąskaitą (įmonė turi paramos gavėjo statusą), kurio dėka, jau ne pirmą kartą nuo karo pradžios, bus perkamos ir vežamos į Ukrainą reikalingiausios šiuo metu priemonės.

Likusi 50% suma bus skirta tolimesniam mano pasiruošimui ginti iškovotą čempiono diržą.

Labai apmaudu, bet kikboksas vis dar nėra olimpinė sporto šaka, tad jokios premijos ar rentos man nepriklauso ir lyg šiol pasiruošimu tenka rūpintis asmeniškai... Lapkričio 6-tą dieną, kartu su savo bičiuliu – Aurimas Mockus ir jo komanda, planuoju vykti į Ukrainą bei asmeniškai perduoti visą surinktą paramą – Lvivo, Žitomiro, Kijevo, Charkovo, Kupjansko kariams ir savanoriams.

(Vėliau pasidalinsiu informacija KAIP ir KUO, kiekvienas norintis, galėsite prisidėti prie šios mūsų chumanitarinės misijos).

AUKCIONO SĄLYGOS IR LAIKAS:

*Aukcione dalyvauja ir statymai priimami tik iš tikrų – abejonių nekeliančių paskyrų.

*Kiekvienas norintis pasiūlyti savo sumą, fizinis ar juridinis asmuo, užeina po originaliu postu FB paskyroje ir komentaruose parašo pilną siūlomą sumą.

*Didžiausią sumą iki ateinančio sekmadienio – (spalio 30 d.) 21:00 val. pasiūlęs asmuo laimi šį aukcioną.

*Jei daugiausiai pasiūlęs asmuo vengia atsiskaityti arba neatsako per artimiausias 24 val., galimybė perleidžiama prieš tai daugiausiai siūliusiam asmeniui.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.