EUROLYGA 2023

Šeštadienį – Lietuvos moterų tinklinio čempionato startas

Šį šeštadienį bus duotas startas naujajam TOP SPORT Lietuvos moterų tinklinio čempionato sezonui. Šiais metais turnyre dalyvaus penkios komandos – Jonavos „Aušrinė“, Jonavos sporto centras (SC), Kauno „Svaja-Viktorija-LSU“, čempionė „Kauno-VDU“ ekipa ir Vilniaus universitetas (VU).

Šeštadienį – Lietuvos moterų tinklinio čempionato startas.<br> LTF nuotr.
Šeštadienį – Lietuvos moterų tinklinio čempionato startas.<br> LTF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2022, 5:08 PM

Sezoną atidarys šeštadienį 16 val. prasidėsiančios rungtynės, kuriose VU tinklininkės namuose susitiks su naujai suburta Jonavos SC komanda.

VU komanda praėjusiais metais iškovojo TOP SPORT Lietuvos pirmenybių bronzos medalius ir bus laikoma rungtynių favorite. Jonavos SC ekipa sudaryta daugiausiai iš jaunų bei talentingų tinklininkių, todėl bus įdomu stebėti jų progresą bei galimybes.

Tai bus vienintelės šio turnyro rungtynės šį savaitgalį.

Lietuvos čempionato favoritės „Kauno-VDU“ ir Jonavos „Aušrinės“ tinklininkės savaitgalį viešės Latvijoje, kur su Rygos komandomis žais Baltijos lygos rungtynes.

Savaitgalį taip pat tęsis kovos TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio čempionate. Šeštadienį 14 val. Gargždų „Amber-Arlanga“ susitiks su VU ekipa, o Marijampolės „Sūduva“ priims Kelmės „Etovį“.

Sekmadienį 14 val. „Etovis“ savo aikštėje žais su „Amber-Arlanga“, o 17 val. įvyks Šiaulių „Elgos-Grafaitės-SC Dubysos“ ir „Sūduvos“ akistata.

B pogrupyje penktadienį Kauno RIO susitiks su Raseinių „Lūšies Volley“ ekipa, o sekmadienį svečius iš Raseinių priims Gargždų „Amber 2“ klubas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.