EUROLYGA 2023

Vilniaus miestas traukia sporto profesionalus: Sostinės sporto centrui vadovaus M. Marcinkevičius

Vilniaus miesto savivaldybė Sostinės sporto centro direktoriumi skyrė buvusį Lietuvos olimpinio fondo vadovą Mantą Marcinkevičių. Darbą naujasis Sostinės sporto centro direktorius pradeda šį trečiadienį.

 M. Marcinkevičius ir V. Benkunskas.<br> S. Žiūros nuotr.
 M. Marcinkevičius ir V. Benkunskas.<br> S. Žiūros nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2022, 3:24 PM

„Sporto įstaigos Vilniuje daug metų veikė iš inercijos, todėl ir kai kurių sporto mokyklų valdymas buvo tik patenkinamas. Norime, kad tai kardinaliai keistųsi, kad Vilnius taptų sporto talentų inkubatoriumi. Atitinkamai matome būtinybę ne tik suteikti geresnes fizines sąlygas sportininkų ugdymui, bet ir kelti kartelę sporto vadybai. Mantas Marcinkevičius yra tikras sporto profesionalas, todėl tikimės kad sporto mokykla su nauju vadovu pakels teikiamų paslaugų kokybę ir sporto rezultatus į daug aukštesnį lygį“, – sako Vilniaus vicemeras Valdas Benkunskas.

Naujojo direktoriaus vadovausimas Sostinės sporto centras yra didžiausia neformaliojo ugdymo įstaiga Lietuvoje. Sporto mokykla siūlo 30 sporto šakų užsiėmimus, treniruotes lanko daugiau nei 2 tūkst. vaikų, su jais dirba per 140 sporto trenerių.

„Esu įsitikinęs, kad Sostinės sporto centro puoselėjamos sporto šakos turi didelį potencialą augti Vilniuje, kaip beje, ir rezultatai šiose sporto šakose. Daug metų dirbu sporto sistemai ir esu įsitikinęs, kad galiu jai atiduoti daugiausiai veikdamas jaunųjų sportininkų ugdymo srityje“, – sako Mantas Marcinkevičius.

Mantas Marcinkevičius yra buvęs profesionalus irkluotojas, triatlonininkas, septynerius metus dirbo Lietuvos olimpiniam judėjimui, paskutiniu metu vadovavo Lietuvos olimpiniam fondui – vystė LTeam ženklą, dirbo olimpiečių rengimo sąlygų gerinimo klausimu, taip pat rūpinosi jaunų sportininkų ir sporto veteranų įtraukimu į olimpines veiklas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.