EUROLYGA 2023

„Hockey Punks“ rytoj namuose priima legendinį Rygos „Dinamo“ klubą

Ketvirtadienį OHL Baltijos ledo ritulio lygos pirmenybėse Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ namuose priima legendinio Rygos „Dinamo“ klubo atstovus.

 E. Rybakovas.<br> „Hockey Punks“ nuotr.
 E. Rybakovas.<br> „Hockey Punks“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 30, 2022, 6:04 PM

Praėjusią savaitę „pankai“ Vilniuje įspūdingose rungtynėse po pratęsimo ir baudinių serijos palaužė iš Latvijos jaunųjų talentų sudarytą Rygos HS „Riga“ komandą. Ši dvikova ypatinga tuo, kad sostinės klubui negalėjo dėl ligos atstovauti jų lyderis Tadas Kumeliauskas, taip pat dėl ligų rungtynes praleido ir daugiau žaidėjų – legionierius iš Ukrainos vartininkas Sergii Pysarenko, puolėjas Martynas Miliūnas.

Tačiau „7bet – Hockey Punks“ gretose atsirado kiti lyderiai. Geriausiu „pankų“ žaidėju buvo pripažintas Dino Mukovozas, vartus gerai gynė Artūras Pavliukovas. Išsiskyręs taip pat du įvarčius per pagrindinį rungtynių laiką bei vieną baudinių serijoje pelnęs komandos veteranas Edgaras Rybakovas apie rytojaus rungtynes kalba atsargiai:

„Visada smagu žaisti prieš gero lygio priešininką. Ruošiamės rungtynėms kaip įprastai – atidirbinėjame savo derinius. Žinome, kad neseniai pasistiprinęs ir taip galingas priešininkas nenorės mums nusileisti. Iš savo pusės privalome žaisti kovingai ir pradžiuginti mūsų visus ateinančius fanus bei ledo ritulio mylėtojus“.

Kalbėdamas apie šį sezoną rekordiškai daug žiūrovų sutraukusią dvikovą (rungtynes stebėjo beveik 1800 žiūrovų) su HS „Riga“ E.Rybakovas atkreipė dėmesį būtent į sirgalių palaikymą.

„Gavosi smagios rungtynės. Nebuvome pilnos sudėties, tačiau vykdėme trenerio planą, išnaudojome savo progas ir pasiekėme mums norimą rezultatą. Labai norėjosi pradžiuginti vos ne pilnai areną užpildžiusius mūsų fanus. Mums sėkminga baudinių serija gavosi visiems kaip desertas.“

Rungtynių pradžia „Pramogų arenoje“ – 19 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.