EUROLYGA 2023

Daviso taurės mače prieš Pakistaną – speciali tribūna garsiausiems Lietuvos rinktinės fanams

Lietuvos teniso sąjunga kitų metų vasario pradžioje „SEB arenoje“ Vilniuje vyksiančiame Daviso taurės susitikime tarp Lietuvos ir Pakistano rinktinių aktyviausius ir triukšmingiausius teniso gerbėjus pakvies į 107-ą arenos sektorių. Jame įsikursiančioje Fanų zonoje bus laukiami visi, norintys ypač aktyviai palaikyti šeimininkų rinktinę.

Lietuvos rinktinės gerbėjai<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Lietuvos rinktinės gerbėjai<br>V. Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2022, 11:19 AM, atnaujinta Dec 8, 2022, 11:20 AM

„Galimybė aktyviai palaikyti mėgstamiausius žaidėjus išskiria Daviso taurę iš kitų, pavyzdžiui, ATP turnyrų. Daugelis iš mūsų, manau, esame matę, kokio palaikymo šiose varžybose susilaukia Argentinos, Kroatijos, Serbijos, Prancūzijos rinktinės. Atmosfera šių rinktinių susitikimuose labiau primena tai, ką galima išvysti futbolo stadionuose ar krepšinio arenose. Norime, kad panaši šventė atkeliautų ir į Vilnių“, – sako Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas.

Būgnais bei dūdomis ginkluotų Lietuvos rinktinės fanų jau buvo ir rugsėjo mėnesį Vilniuje vykusioje Lietuvos ir Egipto nacionalinių komandų akistatoje.

„Išduosiu nedidelę paslaptį. Į sirgalių, pasirengusių būgnų ritmu užvesti visą areną, paiešką buvo įsitraukę ir kai kurie mūsų komandos žaidėjai. Po pergalės vyrai sakė, kad tokiu triukšmingu palaikymu mėgavosi kiekvieną buvimo korte minutę. Ir jis buvo ypač svarbus sunkiausiomis susitikimų minutėmis“, – pasakoja R. Grušas.

Daviso taurės mačas tarp Lietuvos ir Pakistano teniso rinktinių įvyks kitų metų vasario 3–4 dienomis.

Lietuvos rinktinės garbę šiame susitikime turėtų ginti pajėgiausi šalies tenisininkai Ričardas Berankis, Vilius Gaubas, Edas Butvilas. Komandą treniruos Šarūnas Kulnys.

Šis Daviso taurės susitikimas bus vienas iš 3 didelių turnyrų, kurie 2023 m. sausio ir vasario mėnesiais bus surengti „SEB arenoje“. Sausio 14–22 d. čia vyks ITF „Men's World Tennis Tour“ turnyras, o vasario 6–12 d. – ATP „Challenger 100“ serijos varžybos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.