EUROLYGA 2023

Į avariją pakliuvęs C. McGregoras pranešė apie savo būklę

Buvęs dviejų skirtingų svorių UFC čempionas Conoras McGregoras šio sezono „The Ultimate Fighter“ finale susikaus su Michaelu Chandleriu po daugiau nei dvejų metų pertraukos.

 C.McGregoras.<br> AP/Scanpix nuotr.
 C.McGregoras.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 14, 2023, 5:34 PM

34-erių C.McGregoras pažadėjo, kad yra „energingas ir pasiruošęs“ savo UFC sugrįžimo kovai su 36-erių M.Chandleriu.

Legendinis buvusio čempiono sugrįžimas į ringą buvo paskelbtas anksčiau vasario mėnesį, tačiau pats kovotojas tylėjo. Galiausiai likus vos kelioms valandoms iki išskrendant į Las Vegasą filmuoti realybės šou, jis pagaliau nutraukė tylą išskirtiniame pokalbyje su „Mirror Fighting“.

„Aš to laukiu. Jaučiuosi gerai, jaučiuosi energingas, jaučiuosi pasiruošęs. Aukštus spyrius atlieku greičiau nei tiesius smūgius rankomis. Labai nekantrauju sugrįžimo“, – kalbėjo C.McGregoras.

Tokie kovotojo žodžiai turėjo gerokai pralinksminti ir atpalaiduoti airio gerbėjus, kadangi šis dar sausio mėnesį važiuodamas dviračiu buvo partrenktas automobilio.

Apie didžiulę kovą, kurios data ar vieta vis dar nenustatyta, UFC prezidentas Dana White paskelbė reklaminiame vaizdo įraše, kuris sukėlė šurmulį kovinių sporto šakų pasaulyje.

M.Chandleris ilgai kalbėjo apie kovą, už kurią jis nuolat agitavo dvejus metus, o C.McGregoro vienintelis atsakymas buvo juokas iš varžovo pareiškimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu