EUROLYGA 2023

M. Drobiazko toliau demonstruoja ištikimybę Rusijai: dainavo kartu su T. Navka ir skyrė jai šiltus žodžius

Praeityje Lietuvos garbę gynusi čiuožėja ant ledo Margarita Drobiazko vėl priminė apie save ne pačiomis maloniausiomis spalvomis. Kiek anksčiau su savo šokių partneriu Povilu Vanagu linksminusi Rusijos publiką, šį kartą ji išstojo socialinėje erdvėje.

M.Drobiazko ir T.Navka.<br>Lrytas.lt archyvo ir stopkadro nuotr. koliažas.
M.Drobiazko ir T.Navka.<br>Lrytas.lt archyvo ir stopkadro nuotr. koliažas.
M.Drobiazko ir P.Vanagas.<br>Archyvo nuotr.
M.Drobiazko ir P.Vanagas.<br>Archyvo nuotr.
M.Drobiazko (kairėje) ir P.Vanagas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
M.Drobiazko (kairėje) ir P.Vanagas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-02-22 15:43

Lietuvos pilietybę turinti šokėja savo instagrame pasidalino įrašu, kuriame dainavo kartu su Rusijos prezidento Vladimiro Putino artimo bičiulio ir atstovo spaudai Dimitrijaus Peskovo žmona Tatjana Navka.

M.Drobiazko prie šio įrašo taip pat pridėjo ir šiltus žodžius.

„Jau daugiau nei šešeri metai nuo tos dienos, kai pirmą kartą čiuožėme ant ledo Tatjanos Navkos šou „Ruslanas ir Liudmila“. Tai buvo tikras eksperimentas tiek mums, tiek ir Tatjanai, kuri pirmą kartą save išbandė būdama prodiusere. Visi buvome labai susijaudinę. Nuo tos akimirkos buvo daug premjerų, daug pasirodymų, mūsų komanda išaugo, o prie jos prisijungė daug talentingų žvaigždžių. Tą pirmąją dieną prisiminsime visada!“, – instagrame rašė M.Drobiazko.

Primename, kad M.Drobiazko ir P.Vanagas, nežiūrint į Rusijos sukeltą karą Ukrainoje, ne kartą pasirodė Rusijos prezidento atstovo spaudai D.Peskovo žmonos T.Navkos rengiamuose ledo šou.

Prezidentas Gitanas Nausėda rugpjūčio pradžioje po Apdovanojimo komisijos siūlymo pasirašė dekretą, kuriuo išbraukė ledo čiuožėjų porą M.Drobiazko ir P.Vanagą iš apdovanotųjų Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino 5-ojo laipsnio ordinu sąrašo, pažeminus apdovanotojo vardą.

Šalies valdžia skyrė aiškią žinutę buvusiems garsiems Lietuvos sportininkams, kad jie nežengtų tokio žingsnio ir nedalyvautų T.Navkos renginiuose, kurie įvardijami kaip vieni iš agresoriaus propogandos svertų.

Šiuos renginius finansiškai remia Rusijos valdžia, skirdama nemenkas sumas. Kalbama, kad už pasirodymus garsiems rusų ir kitų šalių sportininkams mokamas ir 50 tūkst. JAV dolerių atlygis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.