EUROLYGA 2023

Įžymus kovotojas žuvo per baisią avariją – nepadėjo ir sraigtasparnio skrydis į ligoninę

MMA pasaulis gedi. Iš Italijos atskriejo liūdna žinia, kad mišrių kovos menų vidutinio svorio kylanti žvaigždė iš Moldovos Jurijus Lapicusas pralaimėjo pagrindinį savo mūšį – kovą dėl gyvybės.

Moldovos kovotojas Jurijus Lapicusas žuvo avarijoje.  <br> instagram.com nuotr. 
Moldovos kovotojas Jurijus Lapicusas žuvo avarijoje.  <br> instagram.com nuotr. 
Moldovos kovotojas Jurijus Lapicusas žuvo avarijoje.  <br> instagram.com nuotr. 
Moldovos kovotojas Jurijus Lapicusas žuvo avarijoje.  <br> instagram.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-03-25 13:38, atnaujinta 2023-03-25 16:48

Sportininkas žuvo siaubingoje avarijoje. Nelaimė įvyko Milano gatvėse. Pastaruoju metu J.Lapicusas gyveno ir treniravosi Italijoje.

Praėjusį penktadienį kovotojas važiavo motociklu Milano gatve. Vienoje iš sankryžų jis galimai nepastebėjo raudonos spalvos šviesoforo ir įvažiavo į automobilį, kurį vairavo 69 metų moteris.

Po susidūrimo Jurijus nuo motociklo skriejo daugiau kaip 20 metrų. Medikai tikino, kad jis stipriai trenkėsi galva į asfaltą, todėl jį iškart ištiko koma.

Greitai į įvykio vietą atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai bandė padėti vyrui, tačiau jau iškart buvo nuspręsta sportininką į Niguardo ligoninę pristatyti sraigtasparniu.

Pakeliui į gydymo įstaigą medikai konstatavo, jog Moldovos kovotojas mirė – galvos trauma buvo per sunki, kad būtų įmanoma išgyventi.

Senjorė moteris taip pat buvo pristatyta į gydymo įstaigą, nes buvo ištikta šoko, tačiau per avariją rimtai nenukentėjo. Po kelių valandų ji buvo išrašyta iš ligoninės.

Moldovos MMA kovotojas J.Lapicusas (14 pergalių ir 2 pralaimėjimai) varžėsi prestižinėje ONE FC organizacijoje. 27-erių sportininkas demonstravo gerus rezultatus. 2020 metais jis net pretendavo į savo svorio kategorijos čempiono titulą.

Debiutavęs organizacijoje jis nugalėjo ONE FC veteraną Shannoną Viratchai, o paskui nugalėjo buvusį čempioną rusą Maratą Gafurovą. Abi kovos baigėsi anksčiau laiko. Tačiau po to sekė du pralaimėjimai ir Jurijus daugiau niekada nebandė išsikovoti organizacijos čempiono diržo.

ONE FC organizacija J.Lapicusą pavadino „vienu ryškiausiu pastarojo meto kovotojų“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.