EUROLYGA 2023

Neaiški ruso mirtis – pasaulio čempionas staiga iškeliavo Anapilin

Eidamas 31-uosius metus mirė pasaulio akrobatinio slidinėjimo čempionas Pavelas Krotovas. Tai kovo 25-ąją paskelbė Rusijos fristailo federacija.

 Netikėtai mirė Pavelas Krotovas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Netikėtai mirė Pavelas Krotovas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2023, 11:41 AM, atnaujinta Mar 26, 2023, 1:58 PM

„Daugelis žmonių prisimena Pavelą kaip malonų, simpatišką ir drąsų žmogų. Rusijos fristailo federacija reiškia gilią ir nuoširdžią užuojautą Pavelo Krotovo šeimai, artimiesiems ir kolegoms“, – teigiama nekrologe.

Jokios informacijos apie sportininko mirties priežastį nebuvo pateikta. Žiniasklaida sutartinai apeina šį klausimą, tačiau duoda suprasti, kad atletas neturėjo sveikatos problemų. Neaišku ir kur mirė P.Krotovas.

Tiesa, jo treneris dviprasmiškai prasitarė, kad jis nežino detalių, tačiau galimai vyras užmigo ir ryte neatsibudo.

Tituluotam sportininkui balandžio 25 dieną būtų sukakę 31 metai.

P.Krotovas iškovojo aukso medalį pasaulio akrobatinio slidinėjimo čempionate 2021 metais Kazachstane komandinėse varžybose. Tose pačiose pirmenybėse, kurios vyko Almatoje, individualiose kovose jis užėmė trečiąją vietą.

Jis taip pat turi dvi pergales pasaulio taurės etapuose ir keturis sidabro medalius. 2019–2020 metų sezone P.Krotovas užėmė antrąją vietą pasaulio taurės įskaitoje.

Olimpinėse žaidynėse P.Krotovas buvo ketvirtas (2018 m.) ir dešimtas (2014 m.). Praėjusiais metais sportininkas niekur nedalyvavo dėl sankcijų, susijusių su Rusijos pradėtu karu su Ukraina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.