EUROLYGA 2023

Lietuvos stalo tenisininkė Kornelija Riliškytė skina pergales Europos jaunimo čempionate

Daugkartinė Lietuvos čempionė Kornelija Riliškytė gavo Europos stalo teniso sąjungos kvietimą, dalyvauti Europos jaunimo čempionate. Čempionatas vyks balandžio 5–9 dienomis, Sarajeve (Bosnija ir Hercegovina). Sportininkė išvyko kartu su trenere Jolanta Prūsiene. Iš viso čempionate dalyvauja 55 merginos.

K.Riliškytė.<br>Stalo teniso federacijos nuotr.
K.Riliškytė.<br>Stalo teniso federacijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 7, 2023, 2:41 PM, atnaujinta Apr 7, 2023, 3:14 PM

Kornelija varžybas pradėjo 11-oje grupėje. K. Riliškytė šioje grupėje užėmė pirmą vietą ir pateko į etapą, 32-ą. A grupėje K. Riliškytė pralaimėjo rezultatu 2:4 prancūzei Camille Lutz (ITTF-95). Lietuvė rezultatu 4:2 nugalėjo Emine Ernst (ITTF-472, Nyderlandai). Šiandien ryte Kornelija nugalėjo Ukrainos sportininkę Anastasiya Dymytrenko (ITTF-488) rezultatu 4:1 ir pateko į aštuntfinalį.

Moterų dvejetų rungtyje K. Riliškytė kartu su Norvegijos šių metų čempione Martine Toftaker, įveikė Italijos atstoves Arianna Barani ir Valentina Roncallo, rezultatu 3:0, bei pateko į aštuntfinalį. Šiandien jų varžovės Ece Harac poroje su Ozge Yilmaz iš Turkijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.