EUROLYGA 2023

Birželį Jūrmaloje vyks „Beach Pro Tour Challenge“ etapas, dalyvaus ir geriausios Lietuvos poros

Šią vasarą, birželio 15–18 dienomis, Latvijos kurortiniame mieste Jūrmaloje vyks didžiausias paplūdimio tinklinio renginys Baltijos šalyse – „Beach Pro Tour Challenge Jūrmala“. Tai vienas laukiamiausių ir įdomiausių sporto renginių, kuriame varžysis geriausi pasaulio paplūdimio tinklininkų vyrų ir moterų duetai. Turnyre planuoja dalyvauti ir geriausios Lietuvos komandos.

Latvijoje vyks paplūdimio tinklinio kovos.<br>CEV nuotr.
Latvijoje vyks paplūdimio tinklinio kovos.<br>CEV nuotr.
Latvijoje vyks paplūdimio tinklinio kovos.<br>CEV nuotr.
Latvijoje vyks paplūdimio tinklinio kovos.<br>CEV nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 14, 2023, 3:49 PM

Jūrmaloje jau yra vykę aukšto lygio tinklinio turnyrai ir net Europos čempionatas. Čia yra rungtyniavę ir nemažai Lietuvos paplūdimio tinklininkų.

„Kiek teko žaisti Latvijoje, tai viskas labai patiko. Jūrmaloje labai smagu žaisti, aikštelės prie pat jūros, juolab – visa tai netoli Lietuvos. Kai čia žaidėme, jautėmės kaip Lietuvoje, nes visada lietuvių atvyksta palaikyti daug sirgalių. Lietuviai palaiko latvius, o latviai – mus. Ne veltui esame broliukai“, – sakė vienas geriausių Lietuvos paplūdimio tinklininkų Arnas Rumševičius.

„Beach Pro Tour“ turnyrai jau antrą sezoną vyksta visame pasaulyje, vienas iš jų – Jūrmaloje. Latvija į kalendorių įtraukta kaip „Challenge“ varžybų vieta. Šis varžybų formatas suteikia Baltijos šalių komandoms daugiau galimybių kovoti dėl medalių bei pasaulio reitingo taškų ir leidžia žiūrovams pamatyti geriausias poras čia, Latvijoje. Be to, naujoji sportininkų karta, kuri puikiai pasirodė pastaraisiais sezonais, turi realių vilčių pelnyti reitingo taškus Jūrmaloje, o tai yra vertingas žingsnis į tolesnius startus tarptautinėse varžybose.

Šiemet organizatoriai ypač daug galvojo apie tai, kad šios aukščiausio lygio paplūdimio tinklinio varžybos būtų prieinamos ir gausiam žaidėjų ratui, ir visiems susidomėjusiems, ne tik patyrusiems paplūdimio tinklinio sirgaliams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.