EUROLYGA 2023

Šaro akivaizdoje – jaunojo teniso perlo triumfas Katalonijoje

19-metis teniso talentas Carlosas Alcarazas (ATP-2) savo titulų kraitį papildė dar vienu apdovanojimu. Sekmadienį jaunasis ispanas triumfavo Barselonoje vykusiame ATP 500 serijos „Barcelona Open Banc Sabadell“ teniso turnyre.

C.Alcarazo (kairėje) triumfą gyvai stebėjo ir Š.Jasikevičius su žmona.<br>Reuters/Scanpix ir Š.Jasikevičiaus instagramo nuotr. koliažas.
C.Alcarazo (kairėje) triumfą gyvai stebėjo ir Š.Jasikevičius su žmona.<br>Reuters/Scanpix ir Š.Jasikevičiaus instagramo nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2023, 7:44 AM

Turnyro finale C.Alcarazas po kiek daugiau nei valandą trukusios kovos 6:3, 6:4 pranoko graiką Stefanos Tsitsipą (ATP-5).

Šią ispano pergalę Katalonijos sostinėje gyvai kartu su savo žmona Anna Douka stebėjo ir „Barcelona“ krepšinio klubo treneris Šarūnas Jasikevičius.

Už pergalę finale C.Alcarazas savo kišenę papildys beveik 500 tūkst. JAV dolerių suma bei 500 ATP vieneto reitingo taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.