EUROLYGA 2023

Pasaulio ledo ritulio čempionate Šveicarija sutriuškino slovėnus, o prancūzams prireikė pratęsimo

Suomijoje ir Latvijoje penktadienį startavo pasaulio ledo ritulio čempionatas, kuriame kaunasi 16 stipriausių planetos rinktinių. Šiose varžybose neliko rusų ir baltarusių komandų, kurios yra išbrauktos iš turnyro sąrašų dėl praėjusiais metais šių valstybių pradėto karo prieš Ukrainą.

 Šveicarija sutriuškino slovėnų rinktinę.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Šveicarija sutriuškino slovėnų rinktinę.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2023, 2:59 PM, atnaujinta May 13, 2023, 3:01 PM

Šeštadienį savo rytinėje dienos dalyje pirmąjį mačą Suomijoje žaidė Prancūzijos ir Austrijos rinktinės, o Rygos arenoje Šveicarija ir Slovėnija.

Rygoje vykusioje akistatoje nebuvo jokios intrigos: likus žaisti pirmame kėlinyje 7 min. šveicarai per 30 sekundžių pelnė du įvarčius, o galiausiai sutriuškino oponentus net 7:0 (2:0, 1:0, 4:0).

Tuo tarpu dvikovoje tarp prancūzų ir austrų prireikė pratęsimo. Po trijų kėlinių rezultatas buvo 1:1, o per pratęsimo 38-ąją sekundę klastingu ir stipriu smūgiu pergalę Prancūzijai padovanojo Sacha Treille. Tad Prancūzija laimėjo 2:1 (1:0, 0:0, 0:1, 1:0).

Čempionato A grupėje žaidžia JAV, Švedija, Vokietija, Suomija, Danija, Prancūzija, Austrija ir Vengrija, o B grupėje – Kanada Čekija, Slovakija, Latvija, Šveicarija, Norvegija, Kazachstanas ir Slovėnija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.